Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Ja s vami sice soucitim, obzvlast na 17 to musi byt vyzivne (jezdim s ni dvakrat denne), ale ruku na srdce, pane. Mezi vasimi kolegy je taky hafo vylupku. Znam jich par osobne a vim, ze se nerozpakuji napichnout auto na sprahlo umyslne.

0 0
možnosti
Foto

:-)nic méně nechápu, proč by se cyklista nemohl přepravovat tramvají i s náčiním...v Brně to vezmete od nádraží tuším osmičkou do Líšně a dostanete se do cyklistického ráje...pokud bych jel tramvajovou trasu na kole, tak jsem sebevrah...navíc jako nabrňák neznám možnou alternativní trasu.;-)

0 0
možnosti
Foto

Strejda dávné minulosti byl řidič tramvaje a tak Vás plně chápu. Chyba je mimo jiné v málo propagované skutešnosti, že tramvaj ní vozidlo (tak jakje chýpe většina), ale je to VLAK! Na tomto "image" by mělo zapracovat především vedení MHD. !!

Před VLAKEM byste určitě v autě po kolejích nejeli... o kole nemluvě.

Na druhou stranu jsem se na vojně v životě tak nenasmál, jako historkám jednoho "spolubojovníka"-tramvajáka o tom, jak si to užívá s cestujícími...;-)

ALE do třetice - uvolil byste se napsat Váš blog a názor na téma http://tomaskralicek.blog.idnes.cz/c/432460/Smrad-zamoril-MHD-Zachran-se-kdo-muzes.html

0 0
možnosti
Foto

Za ty překlepy se pochopitelně omlouvám... Opravuji:

Chyba je mimo jiné v málo propagované skutečnosti, že tramvaj není vozidlo (tak jak je chápe většina), ale je to VLAK!

0 0
možnosti
MK

Opravdu nevím, čím to je, ale na kole jezdím jak prase. Za volantem, přečiny druhých pouze okomentuji, ale snažím se jim ustoupit a nikdy jim nedávám najevo sílu a obouchanost ( z terénu ) svého SUV, ale jako cyklista Bez stability 4 kol a ochranného rámu nikdy a takových nás je hodně. To je snad otázka pro psychiatra a ne blogera nebo diskutujícího.  Centru Prahy a tramvajím  se však  i jako cyklista pečlivě vyhýbám. Praha není žádnou "Mekkou" cyklistů. Komunikace jsou zcela nevhodné, profil města je spíše pro vrchaře z tůrdefrans či vuelty.  Tramvaj tu na místě nezastavíš. Nevím, kterou pomazanou hlavu napadlo dávat cyklisty do Prahy, zejména do centra. Ideální jsou "předpruhy" pro cyklisty na světlech. To cyklista podjede kolonu čekajících  aut na 1. startovací místo na zelenou vyjede jako první a za ním se pomalu se posunují auta, protože ekoterorista nejde bezpečně předjet z důvodů provozu v protisměru nebo zvýšenému pásu. Souhlasím s autorem s vámi, že my cyklisté (teda alespoň velká většina)   jsme prasata a nepatříme do Prahy. Já se toho držím a jezdím hlavně po cyklostezkách   v okrajových částech Prahy nebo za Prahou a tam jsem nebezpečnej jenom sám sobě;-)

6 0
možnosti
Foto

J16a12n 90H53o68r74á70č35e82k

27. 10. 2014 11:11

Ono je to trosicku jinak rekl bych. Ve vsech odvetvich lidske cinnosti se vyskytuji lide normalni, ohleduplni pripadne nekdy i nadani a jako protivaha k nim se vyskytuji lide bezohledni, hloupi, zakomplexovani, atd...

Je uplne jedno jestli se jedna o ridice automobilu, mestske hromadne dopravy, cyklisty chodce. V zasade pan popsany v clanku se zachoval jako vyznavac adrenalinovych sportu tim, ze svoji dceru vzal na vyjizdku do centra mesta na kole, pravdepodobne v dobe kdy provoz neni z nejmensich. Absolutne ignoroval dopravni predpisy, ktere mu rikali kudy ma jet a tim ohrozil svoji bezpecnost (coz nepovazuji za tak dulezite) a bezpecnost svereneho ditete (coz povazuji za trestuhodne). 

Zajimalo by me kde v ten dany okamzik byla policie? proc mileho pana nezastavila a nedala mu peknych par. Nedokazu si predstavit co by se stalo, kdyby holcicka nedej boze pod tlakem skutecne spadla pod auto. Proc by melo dite trpet tim, ze tatinek ma pravdepodobne atletickou postavu, ale minimalne socialni koeficient je v tezkem minusu.

Neni to o tom, jestli jsou cyklisti hodni nebo zli, pripadne lide vykonavajici jinou cinost. Vsude se najdou blbci a podle mne uz bylo na case, aby se zacaly ukazovat i pripady, kdy zastupci cyklistu ohrozuji plynulost a bezpecnost provozu, aby se nase spolecnost uz vymanila z lobby auto*matu a podobnych organizaci, ktere v zasade maji problem s jakymkoliv jinym typem osobni dopravy nez s kolem :)

A za tento pribeh Vam autore patri dik R^

7 0
možnosti
Foto

I71v15o 29C28i19l63i11c52h

27. 10. 2014 19:48

Nevím čím to je, ale jen a pouze u cyklistů to z mého pohledu vypadá, že u nich ta prasata drtivě převažují. Možná je to ovšem tím, že bydlím v místě, kam se tihle "rekreační" cyklisté stahují z půlky republiky a zde se pak chovají jako rozjívení dovolenkáři ;-€

0 0
možnosti
Foto

Podle blogů v posledních týdnech a měsících začínají zdejší blogeři rozdělovat svět na cyklisty a na  ostatní; ti zlí, hloupí, netolerantní se sebevražednými sklony ...  a ti hodní ...

1 1
možnosti
Foto

I11v85o 68C77i47l83i80c48h

27. 10. 2014 19:52

Já to takto na silnicích, ulicích a chodnících rozlišuji již léta. Cyklisty vidím jako cikány našich silnic, také občas potkám i slušného cyklistu ...

0 0
možnosti
Foto

Především Vám vyslovuju své uznání, že jste schopen jezdit s tramvají, já bych osobně zešílela, když tak pozoruju Vaše "pracovní prostředí i podmínky".

Jinak podobných otců už jsem taky pár viděla a nechápu...

R^

5 0
možnosti
PH

Ono to zase není tak složité, jak se to na první pohled zdá, spíš je ta práce o pokoře a sebeovládání, kdy máte stokrát chuť někomu roztřískat auto výhybkovou tyčí, protože málem na zastávce zabil deset lidí nebo vás poslal mimo koleje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik