Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Legrace nemá hranice. Lze si ji dělat z čehokoliv. Z nemoci, z holé hlavy, z víry, ze smrti. Jen je zapotřebí předpokládat, že terč vtipu může mít hranice. Občas musí někdo ty své hranice připomenout fackou. Pochybuji, že si Rock ještě někdy veřejně vezme Jadu do úst. Takže vlastně ... mise splněna :) Že za to Will nějak zaplatí? Nejspíše ano. Ale z mého pohledu obstál :)

1 0
možnosti

O cem se povida je, ze Jada casto mluvi verejne o tom, ze maji volne manzelstvi. Tzn. Ze ma sex I s jinou osobou nez se svym manzelem. Zda se, ze to w.S nevadi a neponizuje ho to.

0 0
možnosti

Pavle, povedený blog! A dívám se budete bodovat, blíží se 888 blogů, to už je vážně na Oscara!:-)R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

No to jo, na takovýho toho malinovýho... Tak si říkám jak velikého Oskara bych měl dostat já za těch svých 2139 článků. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Poslyšte, a nejeli předtím Vaší tramvají? To by leccos vysvětlovalo! ;-DRv

0 0
možnosti

Nevím, jestli má s barvou pleti spojitost výbušná povaha WS. Statistiky násilí budou asi neúprosné.

Nicméně si nemyslím, že násilí je vhodná odpověď na nevhodné vtipkování.

Podle této logiky by bylo naprosto legitimní, aby Putin zaútočil na Bidena, když ho opakovaně nazval zabijákem, řezníkem apod. Nebo by stačilo, aby Putin prohlásil, že Ukrajina urazila jeho čest.

2 5
možnosti
Foto

Vy máte ale divná srovnání - vraždění nevinných na jedné straně a jedna jediná facka jednomu neotesanci na straně druhé...

4 0
možnosti
Foto

Jsou to "Oskary", ne Oskaři. Ti mají svátek 1.srpna. :-)

0 1
možnosti

J88a14n 87R56á39ž

28. 3. 2022 15:46

Kdyby byl Will Smith běloch, byla by tato událost hlavním tématem amerických TV a komentáře, samozřejmě Willa odsuzující, by zaplňovaly čelní stránky všech amerických plátků, včetně Washington Post, či The Sun.

Když si dávají facky mezi sebou černoši, tak toho si nikdo skoro ani nevšimne.

9 1
možnosti
Foto

Na to jste přišel sám nebo jste to někde četl?

3 1
možnosti

Nevím jak Vy, ale já jsem z té facky zděšena! :-)R^

0 0
možnosti
Foto

V posledni době máte podezřelé částo problém se svou identitou.

Že by???

4 0
možnosti

D85a27v67i27d 39V89l58k

28. 3. 2022 15:06

Laciný titulek.

2 4
možnosti
Foto

A dobře Smith udělal. Když je někdo takovej duševní mrzák, že si dělá legraci z něčí nemoci, nic jiného než přes ústa si nezaslouží. Všude píší, že skandál - ano, skandál, ale v tom, že si někdo dovolí na pódiu při Oskarech dělat legraci z něčí nemoci a že se hlavně autor těch hloupých slov neomluvil. Smith se pokud vím za facku omluvil, omluvil se i komik za tu drzost, kterou vypustil z chlebárny...? Smith, kdyby se ženy nezastal jako muž, by se dle mého nemohl sám na sebe podívat do zrcadla. Jak se říká, někdy je jedna facka v pravou chvíli více, než tisíc slov...

Problém dnešní doby je ten, že muži přestávají být chlapi. Pak se jeden (Smith) objeví a udělá co by měl správnej chlap udělat, a všichni z toho kakají růžičkovou kapustu...

4 0
možnosti

Facky jako odpověď na urážky, se dávají v hospodě a ne v přímém přenosu sledované ceremonie. Smith se k tomu měl možnost vyjádřit v děkovném proslovu. Nebo napsat na Twitter. Stačilo se přestat smát, aby bylo jasné, že už byla překročená čára.

1 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik