Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^  pro Vás, pane řidiči tramvaje (to jsem fakt dříve netušila, máte můj obdiv za trpělivost).

0 0
možnosti

Žiju v zemi, kde voliči jsou absolutní blbci. Alespoň podle autora článu.  Všechny ty politiky si totiž volíme!  (Nebudu poznamenávat, kde všude milenky ovlivňují chlapy, nejen ministerské předsedy, nehodlám se zabývat otázkou, kde že jsou /a v posledních třech tisíciletích byli/ politici, které zajímá více zájem voliče něž zájem vlastní, ....)

3 0
možnosti

Která usnesení vlády a které zákony (s výjimkou značení v obcích) rozlišují občany různých etnik? Prosím čísla sbírky.

2 0
možnosti

Ta čísla sbírek skutečně nevím, ale musí nějaká existovat, protože když vidím, že někdo nepracuje, má se dobře, pořád jen postává na ulici, řve, opíjí se do nočních hodin, je drzý - tak na to musí být nějaké zvláštní usnesení, jinak by to dělali všichni.

0 0
možnosti

Poslyšte, co vy si predstavujete pod hentým pojmom  s v o b o d a    č l o v ě k a ?

0 0
možnosti

Ta přesně nevím, ale často mě napadá to, co řekl Lincoln: Svoboda bez poslušnosti je zmatek, poslušnost bez svobody je otroctví.

0 0
možnosti

Ale proč tak černé myšlenky... vždyť taky žijete v zemi, kde Vás může na ulici utlouct policista, což je přeci fajn. Taky žijete v jedné zemi s pány Kudličkou, Smutným Procházkou a Boháčkem a to je taky fajn. vidíte, že pro pozitivní příklady není třeba chodit daleko:-)

1 0
možnosti

Na tom taky něco je, člověk by měl bý rád aspoň za to málo.

0 0
možnosti

Článek je typické fňukání, jak je to tu na nic, ale zeptal bych se na tohle: ....a platí pro ně jiné zákony, jaké jiné zákony pro ně platí, budu rád za konkrétní zákon.

1 1
možnosti

Tak asi nějaký musí, protože vím, že je nekontrolují revizoři v tramvajích. Nebo nějaký, že můžou ve skupinách na ulicích dělat dordel, zatímco jiná skupina bývá policiií umlčována. Jo, nějaký rozdíly tu jsou, stačí se jen dívat a nemávat nad tím rukou - fňuk fňuk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik