Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Upřímně: je mi Vás líto. Vy nejste chlap, ale ubrečená ublížená baba! Brečíte, jak Vám střašně v životě ukřivdili, že Vám připsali v soutěžní povídce 69 znaků navíc... a proto teda Vaši pvoídku mělis právně vyřadit,m jak tvrdí obhájci PRAVIDEL soutěže. A nejen to. Napadáte každého, kdo se o Vás jen opře.

Prý Vám závidí "úspěch"! No safra, to je TEDA úspěch. Vybrali Vás v blogerské soutěži mezi nejlepších deset. A ještě Vám ho jiní nepřejí kvůli 69 znakům navíc! A na svoji obhajobu uvádíte "že perex je poviný".

Víte co je v té Vaší argumentaci zajímavé? Že mlčíte o tom, že jiní se do počtu znaků vešli včetně perexu. Mlčíte zkrátka ne jako chlap, ale jako ufňukaná baba.

Jsem jenom zvědav, jak budete napadat všechny ty co pro Vaši povídku nehlasovali, protože přeci

JSTE NEJLEPŠÍ!

0 0
možnosti
Foto

P.S.: I přes překlepy to jistě bez problémů přečtete. Snad se nad tím aspoň zamyslíte.

Na druhou stranu:

komolit jména asi není nejlepší způsob protiargumentace.

A ještě jedna věc: čeříte hladinu ve sklenici vody. Autorka prostě provedla statistickou analýzu, zkonstatovala, že to není podle pravidel a Vy z toho hned děláte, že Vám někdo závidí úspěch.

Tak aby bylo jasno, alespoň z mé strany. Já Vám to přeju, že Vás vybrali, stejně jako všem sedmi ostatním.

Nečetl jsem Vaši povídku, nebudu ji číst ani žádnou jinou.

A abyste v tom měl úplně jasno: nejsem ten, kdo obhajuje nebo kritizuje  toho či ohono - ten nebo onen mne zpravidla nezajímá. Obhajuji principy. A to je rozdíl.

Třeba k tomu také někdy v životě dospějete.

Hodně zdaru ve psaní.

0 0
možnosti
Foto

:) Jsi vidět, zvykej si, že jsi tím pádem vidět i jako terč :)

1 0
možnosti
PH

No já věděl, že se ozveš. Vrána k vráně sedá. a tady je to samej literární lump. Co že si dovoluješ vystrčit ten svůj literární nos, to nestačí, že kvůli tobě paní Kadrnožková, tedy paní Kadeřábková nespí? Hanba.

1 0
možnosti

Pane Hewlite, neberte si to tak, prostě jste musel jako mladý začátečník do svého úspěchu něco investovat, tak to holt chodí, za mnou přišli taky, ale upláceli mě, abych do toho jako literární excelebrita vůbec šel, a já (zahanbeně a veřejně se k tomu přiznávám) úplatek vzal, takže teď mám, co jsem (ne)chtěl, octl jsem se v té profláknuté desítce taky, navíc jako starej a příliš zkušenej, což se dneska taky neodpouští, takže asi nad sebou symbolicky zlomím své pero a půjdu se věnovat obecně prospěšným pracem ;-( Vám ale přeju, abyste si dal večer nějaké to pivo či víno, do zítřka to štastně zaspal a psal dál!

2 0
možnosti
PH

Pane Čejko, vy taky, no to jsou věci, no a o panu Boháčkovi ani nemluvím, tam je to jasný jako facka. Koukám, že těch osm je pěkná banda, to jsem zvědavý, kdo z nás se ještě přizná.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, musím se přiznat, i ja jsem uplacela. Ani nechtejte vedet jak. Ale stalo mi to zato. Vzhledem k te tsunami popularity, ktera se na mne za účast v desítce hrne. Uz nemohu vyjít ani do mistni samosky. Ale pozitiva spatřuji v tom, kolik skrytých literárních odborníků se skrze nás konecne objevilo na scéně. ;-)

1 0
možnosti
PH

To mi povídejte, já mám dneska trojku a deset minut už jsem stál na Václaváku, protože si mě fotili turisti - a lámanou češtinou mi říkali "literat hvezda, Šterne, iďes!"  a já ano ano, a už to jelo.

2 0
možnosti
Foto

Někteří holt úspěch neodpouštějí.

Nenechte se odradit a pište dál. R^

3 0
možnosti
PH

Budu, slibuju, že budu.

1 0
možnosti
PK

P45a35v68e17l 43K98u11l85a

13. 9. 2015 12:39

Ani bych neřekl, že vám dám někdy karmu, ale stalo se. Za ten perex si jí zasloužíte. A za ten zbytek vlastně také ;-):-)R^

2 0
možnosti
PH

Pane Kulo, karma od Vás a já, tak to je vlastně vítězství na celé čáře (ačkoli já Vám ji dal už několikrát) - děkuju a hezkou neděli.

0 0
možnosti
Foto

Omluvu přijímáme. Byla to naše neznalost uplatnosti poroty, co nás vyřadilo. Zachyby se plati.

0 0
možnosti
PH

Ano, chápu, kolik litrů sodovky chcete vy?

1 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik