Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle článek mi ze všeho nejvíce připomíná rčení - nebude-li pršet, nezmoknem...

3 0
možnosti

Zvládneme to! R^

Navzdory zdejším odborníkům na všechno a na nic.;-)

1 0
možnosti
Foto

8-oAle dnes není úterý8-o

3 0
možnosti

Pavle stalo se vám něco? Vaše blogy jsem četl rád, ale poslední cca měsíc je to O tramvaji, která zabloudila...

9 1
možnosti
Foto

Nestalo se mu nic. On píše hezky. Když nepíše o politice. :-)

0 1
možnosti

Je velmi zajimave, kdyz nekdo zacne predpovidat budoucnost v zemich, o kterych,jak je vidno, nevi "lautr" nic, ze pane Pavle Hewlite. Jestli pisete o Evrope, tak jsem pripraven k vetsim detailum. A prosim jen, nedelejte proroctvi o te zemi za velkou louzi. Po ctyriceti letech jsem jeste plne nedokazal poznat detaily zivota v teto zemi. Tato zeme a i ta Cina je nad vase mozkove zavity.

Vsak jedno je jiste a to vam davam za pravdu. Pohled na Rusko bude jiny a bude realnejsi. Pitome slovo v dnesni podobe, ale nenalezam zadne ceske, vyjadrujici to co bude zitra.

Osobne bych si pral, aby svet hral podle presne domluvenych pravidlech a tak vsichni by mohli mit moznost k ziskani toho bohatstvi. To take v relaci rozdilnych skupin lidstva. "Green deal" je "nobel" mysleni bez zakladnich znalosti nasi zemekoule. Ukazuje vsak na nejvetsi svetovou hrozbu, bitva o MOC. At uz politicka, nabozenska ideologicka, rasova a dalsich. Tento boj nedokazi predpovedet.

3 1
možnosti
Foto

Pan autor ve své příkladné skromnosti zapomíná, že současným problémem Západu je nadvýroba. A tak nějaké mírné omezení příliš znát nebude.

Dokonce je tu určitý popud, aby se začaly řešit problémy s energií, které se stále odsouvaly, případně se, např. v Německu, ještě zhoršovaly.

V nejhorším zapřáhnete tramvaj za koně a vesel vpřed.

Jen upozorňuji na problém, jak obtížně se v Praze shání seno. ;-(

4 0
možnosti
Foto

Vy nejste připravený ani na malý krůček.:-/

3 1
možnosti
Foto

A na druhou stranu si nemyslím, že bychom se nechtěli uskrovňovat, soudě podle toho co jsme již vybrali a co děláme. A do budoucna budu moc rád, když zůstaneme členy EU, staneme se čistými plátci a budeme tak přispívat na pomoc Ukrajině. Bude to jen malý vděk za to, co pro nás a naši svobodu dělá teď.

Nicméně už teď můžeme přispívat okamžitě. Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

7 0
možnosti
Foto

Ja bych taky nerad bydlel na ubytovně.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Tomáši, počítám že úroveň bydlení není tématem článku, že ne...

4 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik