Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, ten odjel na vylet, zatimco Milous Zeman vzdy jezdil ci letal sluzebne jen a jen v zajmu republiky zaklimbat na fortepiano. ;-D

0 0
možnosti
ZZ

Udělal tím rozhodně méně škody, než Lipavský.

;-)

0 0
možnosti

Ahoj Pavle,

já tomu úsilí kolem Ukrajiny upřímně řečeno vůbec nehovím...

Už před Vánocemi jsem se dověděl, že Rus na svého někdejšího bratra Ukrajince zaútočí na začátku tohoto roku.

Na svém území, byť poblíž ukrajinské hranice, přeci shromáždil na 100 000 svých vojáků.

Nezaútočil ale ani na začátku, ani v polovině ledna, nakonec ani na jeho konci, žádný útok se nekoná ani ve třetině února. Neumím si to vysvětlit jinak, než že Putin rafinovaně vyčkává, až Černochová pošle na Ukrajinu nejenom dělostřelecké granáty, ale i naše vojáky. Ještě rafinovaněji pak čeká, až vojska NATO Ukrajinu posílí svými kontingenty.

Kdy že to tu Ukrajinu budeme přijímat do NATO?

7 0
možnosti
ZZ

Minulý pátek ale US tisk sdělil světu, že Rusko již na Ukrajinu zaútočilo a proto je povinností USA uzavřít přívod ruského plynu do Evropy.!

Tak nevím, jestli nakonec celý tento humbuk nepřipravily USA a jejich užiteční bl..i, jen proto, aby se tento tranzit levného plynu ukončil ve prospěch mnohem dražšího plynu z USA.

;-(;-(;-(

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/agentura-bloomberg-oznamila-zacatek-invaze-omylem-40386344

;-)

0 0
možnosti
JN

Prostě se ukazuje že ten darebák Lipavský je přesně taková škodná, jak chytřejší část obyvatelstva očekávala. Progresivisté a jiná podobná havěť samozřejmě kvičí nadšením :-).

4 3
možnosti
VV

Vsak pred nim uz znaly Milous vcas varoval.

3 0
možnosti
Foto

Dokonalá reklama na komplexy. Tentokrát vynechám tu tradiční otázku, proč tyhle moudra nikdy netrousí nikdo svěží vizáźe Džordže Klúnyho, ale Pavel Hewlit...a poděkuju za praktickou ukázku...proč by si u nás kdosi povolání dělného s věčným rozmručeným ksichtem na nespravedlnost vůkol sebe nekopnul s gustem do někoho, kde se kopnout může...pracovník cizinec Ukrajinec. Kterého zaměstnají vyčůrané agentury České, ale my ho použijeme velmi rádi. Já nevím, řekněte, a to budete i u mě obracet noty do sexuálních slizů, což děláte v diskuzi s naprosto železnou pravidelností? Trochu ubohé, což?

1 9
možnosti
Foto

Běžná cesta ministra zahraničí.

Vy zase jezdíte tramvají, tak o co vám jde?

5 4
možnosti
PH

Jen tak mezi námi - opravdu nikdo tady se nepozastaví nad tím, že ministr zahraničí řekne, že se jde podívat na "cizí" armádu na hranicích? Halooooooo... Ještě nebyla invaze a taky nebude - není žádná cizí armáda na jejich území. Jak jsem napsal, jediná cizí armáda nemá vlajku Ukrajiny ani Ruska. Haloooo, o tohle mi jde.

6 0
možnosti
Foto

Je to společná cesta ministrů zahraničí Česka, Slovenska a Rakouska. Na naše sousedy plivat nebudete...?

6 2
možnosti
ZZ

Je to jejich vnitřní záležitost koho kam vyšlou.

;-)

0 0
možnosti
RE

Byl jsem se podívat, když naposled projížděli a první moje reakce byla: "tohle nás má zachránit?" Potom zase projížděli přes Polsko a museli prý dokonce absolvovat psychologickou přípravu kvůli tamějšímu, trošku veselejšímu provozu. Já to absolvoval mnohokrát při našich četných cestách do překrásné Litvy a vždy bez ztráty kytičky - i když trochu divení občas bylo. Ale u armády by to člověk nečekal. Ale na druhé straně se dnes války nebojím, když i ty armády jsou dnes takové "cool" :))

0 0
možnosti
DR

"Kolikrát ti samí co dříve, přičemž někdy ani nestačili vyměnit vlajky..."

Přesně. ;-DR^

A k Lipavskému. Odjel tam proto, aby mohl poplácat po zádech toho v poslední době dosti oprsklého Kulebu a samozřejmě ujistit o neochvějné podpoře a územní celistvosti Ukrajiny. :-)

3 4
možnosti
KT

My jsme se v 68 taky podělali blahem, když nás osvoboditelé zbavili zrádné kontrarevoluce a nastolili ráj na zemi. Na hranicích se rotili od jara.

8 1
možnosti
Foto

Řidič tramvaje si myslel, že má málo zabrzděno a tak posypal cestující pískem.

Proč jsem si vzpomněl zrovna na tohle?

Jen sypej, továryšč, písku je dost pro nás pro všechny! Rv

8 9
možnosti
PH

Pane Dvořáku, už se blíží kulaté výročí čísla pokusů mě urazit. Budete mít ode mě k tomu výročí krásný blog. Snad Vás neurazí, nýbrž potěší.

3 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik