Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

O autorovi:

Autor je ..... - přečtěte si články a pak si, prosím, doplňte dle libosti.  už se stalo...ale nechám si to pro sebe !

0 0
možnosti
PH

Nenechávejte, prosím.

0 0
možnosti

Horliví, až fanatičtí fanoušci budou mít snazší lézt svému idolu do análního otvoru, protože se jejich idol již nehýbe :-)

0 2
možnosti
FF

8-o

Vy se s tím tedy opravdu moc nepářete, Pavle...

Na jednu stranu oceňuji Vaši otevřenost a upřímnost, na druhou stranu Vám doporučím k zamyšlení jedno moudré rčení, kterého jste se měl před napsáním tohoto konkrétního blogu rozhodně držet:

Někdy je lepší mlčet, aby si ostatní mysleli, že jsem hlupák, než promluvit a ukázat, že jím doopravdy jsem... :-/

Dobrou noc. F.F.

3 1
možnosti
PH

Já se nebojím upřímnosti - už kvůli předkům. Museli taky svoje myšlení skrývat, seděli za něj natvrdo, a nemohli nic říkat dlouhá léta. Tohle je holt ta rodinná kapka svobody v mém rodokmenu namíchaná.

1 2
možnosti
MC

Pane Hewlit hodně mi připomínáte našeho souseda. Taky chce být za každou cenu vtipný ale spíš všechno tím svým vtipem zazdí. Ale jeden rozdíl asi mezy vámi je. Mojemu sousedovi je 12 let.;-)

3 1
možnosti
PH

Mně vlastně není o nic víc, jak si tady mnozí myslí, a já jim to neberu. Pane Hewlite, pátý pád, to vím, i když nejsem dospělý.

1 0
možnosti

Hm, doufejme, že ten humbuk brzy utichne. je to hrozný, je to tragédie, byla to nešťatsná osoba, ale číst o ní všude, je příšerný.

2 2
možnosti
PH

A o tom je můj článek, smrt je hrozná, ale umřelo víc lidí, co třeba dokázali víc, a nikdo z toho nic nedělal, za pár let veřejnosti vybledne paměť na minimum.

0 1
možnosti
BL

aha,dík.Takto se to ale napsat nedá,je nesmysl,protože její smrt byla právě součástí jejího osudu.Spíše,že smrt byla pro ni vysvobozením, nebo tak podobně..

no, fakt to za moc nestojí.

1 1
možnosti
PH

Jen píšu, co si myslím - a že smrt je vysvobození, je klišé. Smrt nevysvobozuje ztrápené duše, jen ty nevinné.

0 1
možnosti
Foto

J54a47n45a 54M75a21j82o17v19á

29. 4. 2014 21:21

Článek je dost hrůza, ale v diskusích jste, autore, přímo zoufale pitomý Rv

5 1
možnosti
PH

Tak jsem, mně to nedojme, já se nemusím podbízet jako ostatní, co tu píšou ódy - víte v čem je kouzlo správného psaní, že nejdete lidem a době na ruku.

0 2
možnosti
BL

Uniká mi taktéž smysl celého článku, -nechápu proč psát, že mě něco nezajímá-, ale poslední věta je mi zcela nesrozumitelnou..Prosím autora o vysvětlení.

1 1
možnosti
PH

Přes dva roky si z ní všichni dělali legraci, (koukněte na silvestrovské televizní noviny  na Nově z roku 2012) zneužívali jí, vydělávali jen na tom, že je jen Bartošová, nikdo se opravdu o ní nezajímal jako o osobu, o stárnoucí ženskou, jen jí mučili - její osud byl horší než její smrt.

2 0
možnosti

Hmmm...a co tím chtěl básník říci?

3 0
možnosti
MS

Tramvajáku hewlite, víte proč vás jen mínusuji? Protože mi ani nestojíte za to, abych si kvůli vám opotřebovával klávesnici a mé drahocenné prsty klavírního virtuosa. Teď dělám výjimku. Poprvé a naposledy.

Vy jste oproti panu Kroupovi neobyčejně nudný. Oba jste nevzdělaní a hloupí brcani, to je jasné. Ale Mistr Kroupa je renesanční brcan obrovského rozletu. Vy jen obyčejný, tupý a přízemní. A nudný.

3 1
možnosti
MS

PS: navedl mě sem Mistr, prý když šiju do něj, tak proč ne do vás. Tak to je doufám vysvětlení pro oba. :-)

2 0
možnosti