Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J77i51r88i 67T88i23c40h31y

25. 4. 2020 18:17

Uspechy USA a Kanady v boji proti koureni zhruba za poslednich 40 let, ktere nebyly dosazeny nikde jinde na svete, ani ve vzdelane a kulturni Evrope, jsou silne naruseny propagaci a legalizovanim marihuany, ktera se konzumuje vetsinou kourenim.

0 0
možnosti
Foto

Jen totalitní systémy si mohou dovolit určovat co člověk smí, nebo nesmí dělat se svým tělem.

3 0
možnosti
VT

Za mou osobu jednoznacne ano pro legalizaci.A to jak tu medicínskou(která povolená uz je),tak i tu relaxaacní.Kdyz nic jiného,tak nehrozí ranní kocovina,clovek se nepere a navíc se chová prátelsky.A az to budou prohlasovávat,tak at k tomu jeste prihodí euthanasii.Ostatne ta je legalizovaná také v nizozemí a myslím i v Beneluxu,jako celku.

Jinak karma,vás jsem se naucil nevynechávat,díky za inspiraci.

0 0
možnosti
AM

Ještě bych dodal, že není známo, že by někdo zkouřený někoho náhodně zkopal jen proto, že se mu zdálo, že se na něj dotyčný špatně podíval, nebo že by do krve mlátil manželku...

0 0
možnosti
Foto

Podle mne by drogová prohibice měla zrušit, neboť přináší víc závislých, víc úmrtí a zároveň vytváří příležitost pro vznik drogových kartelů a gangů. Válka s drogami nás přijde daleko dráž, než by způsobilo naprosté uvolnění.

2 1
možnosti
AL

Milan Šťastný 88257

Problém podle mne ani tak nespočívá v tom, jak si tráva stojí v porovnání s alkoholem a cigaretami, ale v tom, že pokud by se legalizovalo p ě s t o v á n í marihuany, stala by se jednoznačně nejdostupnější drogou.

--------------------

No, nevím, jestli máte pravdu.

Podívejte, jak si stát ohlídal výrobu alkoholu a pěstování tabáku.

0 0
možnosti

Vy snad víte o někom, kdo si nejen pěstuje vlastní tabák, ale provádí s ním veškeré technologické operace (fermentování a pod.), aby se to dalo kouřit?

1 0
možnosti

Problém podle mne ani tak nespočívá v tom, jak si tráva stojí v porovnání s alkoholem a cigaretami, ale v tom, že pokud by se legalizovalo p ě s t o v á n í marihuany, stala by se jednoznačně nejdostupnější drogou. Dostupnější, než cigarety, protože na výrobu tabáku má monopol stát a dostupnější než alkohol (domácí pálení alkoholu je omezeno na 30 litrů na osobu). Osobně se domnívám, že pokud bude konzumace marihuany někdy legalizována, bude ji možno zakoupit podobně jako alkohol a cigarety, ale nikdy nebude legalizováno její pěstování.

3 0
možnosti
PH

V tomhle máte taky pravdu - asi by se i tímhle směrem rozjeli lobisté, kdo by na pěstování nakonec získal monopol.

2 0
možnosti
EK

Drogy legalizovat, ale zločiny pod vlivem nemilosrdně trestat. U nás v Kocourkově je to obráceně, za pár kytek dostanete šest let natvrdo, ale když zkouřenej zajedete dítě, tak jste za dva roky venku.

4 0
možnosti
PH

Jsem rád, že mě diskuze dokáže doplňovat - ano, tenhle názor je něco, co jsem v článku nezmínil, a máte pravdu. Trestat činy pod jejím vlivem.

0 0
možnosti
AL

Díky, početl jsem si.

Karma.

:-)

1 0
možnosti
PH

Děkuju Vám, Pane Ličko, jsem rád, že si to umíte užít :-).

1 0
možnosti
Foto

v Holandsku je konopí legální a jeho uživatelů je tam méně, než u nás, kde je na indexu.

2 1
možnosti
PH

Tam už totiž pochopili, že to nemá takové účinky, jak si tady lidé myslí. Ale já mám právě obavy, že abychom se dostali k tomu uvědomění, přes tu vlnu povolení, na to ještě nemáme zralé obyvatelstvo.

1 4
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik