Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte recht. Ta nenávist mezi skupinami pro a proti včetně přání bídného zhynutí navzájem mi spíš přijde jako hysterie a nástroj zla podstatně větší, než očkování či odmítání, ba potažmo možná i než sám covid.

0 0
možnosti

Oceňuji Váš blog za to, že je slušný a střízlivý. R^To se u většiny zastánců očkování nedá ani v náznaku říct - jejich výplody se jen hemží všemožnými urážkami na adresu lidí s jiným názorem a vyznívá z nich neskutečná agresivita včetně přání všeho nejhoršího.

Nechť se každý rozhodne dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, prost jakékoli spekulace a vychytralosti, ale ať proboha neobtěžuje svými nenávistnými výlevy lidi s opačným názorem.

1 0
možnosti

A tak by to mělo být - pak to bude mezi námi v pořádku.

0 0
možnosti
Foto

J34a76n 97Š31i69k

4. 7. 2021 13:53

Po druhém očkování se mi každé ráno nechce vstávat. A víte co? Vstanu ;-D Myslím si co Vy. Teď se bude všechno přisuzovat očkování. S tou erekcí půjde jistě o masovou záležitost...;-D

1 1
možnosti

Tak ta nedostatečná erekce je jasný vliv po očkování, co by to taky bylo jiného? To já taky kolikrát po ránu mám tendence vstát a... počkat. Bavíme se jako o vstávání, ne jako vstávání a stání? :-)

1 0
možnosti

Váš blog mi připadá jako jedno z mála seriózních pojednání o možných a očekávaných problémech po očkování proti covid19. Už jsem toho četla hodně, přátelé mi posílají různé maily se sděleními všelijakých vědeckých kapacit, ale váš pregnantní rozbor se mi jeví jako naprosto jednojednoznačně uvěřitelný. Blahopřeji!:-)R^(Poznámka: Očkovaná jsem letos v dubnu.)

2 0
možnosti

Děkuju, ale třeba jsme mimozemšťani a jenom se snažíme lidstvo zachránit.:-). Mně to tedy říkají už od dětství, že jsem zvláštní.

0 0
možnosti

Buď jste dostal placebo, cca 20 procent lidí nebo se radujte, že nejste ten jeden z asi 13000 lidí, kteří měli v EU tu smůlu, že zemřeli po očkování proti covidu.

Vyberte si sám.

1 1
možnosti

Je dost možné, že já umřu taky. Nijak to tedy neplánuju na dnešní večer, ale kdybych skutečně někdy do čtyřiceti let umřel, Vy, pane Siemko máte mé požehnání spojit moji smrt s očkováním.

1 0
možnosti

Tyto obtíže sleduje i český SÚKL, úplně normální to není, a odborníci se při spouštění plošného očkování přece jen obávali vakcinace těhotných, protože v některých klinic. studiích se u očkovaných těhotných vyskytl potrat (krvácení v těhotenství může být rizikem a nepravidelné není zcela normální ani u netěhotných); hlavně se studie těhotných netýkaly (některá těhotenství unikla pozornosti před zahrnutím do studie). I nyní se lékaři v západ. zemích ptají zájemkyně o očkování, nakolik je osobně vystavena riziku, že dostane covid-19, zda trpí některou vážnou chronic. nemocí apod.

0 1
možnosti

Tak normální? Kdo hledá, nejde. Nevíte, jestli ty obtíže by nebyly i tak. Vždycky když se proti něčemu očkuje, vždycky, ale úplně vždycky se objeví otázka - tak chcete tohle, nebo tohle? Padesát na padesát, buď tohle, nebo to. Ta otázka je věčná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik