Diktátor diktuje – a my se asi… (a stydím se)

A je tu. Turek si udělal doma jasno, pozavíral ty, co mu vadili a držkovali, a už si vyskakuje dál. Prý zrušte víza nebo dohoda padá – jinými slovy, dejte, co chceme, a my tu sběř k Vám nepošleme (synonyma si, prosím, vyhledejte).

Jak jsem nedávno psal, Turek si to dělá po svém, a dělá si to po svém i dál. Má v ruce trumfy. Bude diktovat a dělá s lidmi obchod, prostý. Dejte mi, co chci, a já Vám tam nepošlu ty, kterých se tolik bojíte. Je to snad jasný, ku+va, kdo je tady šéf, tak držet hubu, než se nase+u.

Tak milá EU, máme to tady. Co drahá Andělo z doučland? Co ty na to? Máš v tom nějaký akcie, nebo je to pro tebe šok. A co Vy ostatní, z vlády zemí, co jste po měsíce ze sebe pouštěli při projevech sra+ky a cpali nám, jak je migrace, integrace, delegace, pose+eme se...gace potřeba? Tak co?

Kde díky tomu jsme? Jo, tam. Na to ani křížky nestačí.

Copak si někdo myslí, že někdo, kdo prosazuje Islám v jeho drsnější formě, je pro Vás partnerem pro vyjednávání? Asi jo, ale jen když pořádně zacinkal dukáty, stříbrnými, a nebylo jich jen třicet, abyste zradili svoji zem, národy, ale i sami sebe. Bezva. Řeknu, že více než s obvyklým zájmem budu sledovat, jak na tuhle výzvu zareagujete a jak se zachováte. Prodáte se, prodáte národy a země, jejich kulturu, a budete nadále žvanit o svých ...gace. Sázím na to, že ano. Jste jenom lidi. Úplatní, špatní, povolní všemu, co jen trochu páchne ziskem k Vaší spokojenosti.

Stydím se. Stydím se, že jsem člověkem Vaší Evropy, kterou jste mi vzali. Stydím se, že jste tak snadno vzali mě a mé budoucnosti Evropu, o níž jsem si myslel, že je domovem, stydím se za každé Vaše slovo, že tohle je všechno v pořádku, protože kdo jen trochu, třeba byť jen z povzdáli, sleduje tenhle evropský svět, ví, že je něco špatně a že je tu hůř a hůř – což je fakt k Vaší spokojenosti, poněvadž pak snadněji můžete naše námitky mávnutím ruky odpálkovat a mluvit o rasismu a xenofobii. Já to zažil na vlastní kůži, v tramvaji, kdy si na mě cizinec vyskakoval a nadával mi, že vlastně existuju v zemi, kde jsem se narodil – a pokud je to už v tramvaji, proč by to nemohlo být všude kolem dokola.

Stydím se za všechny ty sluníčkáře, hloupé lidi, co žijí ve svých idealistických představách o lásce na celém světě a jejím předávání dál a dál. Ani Vám nepřeji nic špatného, nechci, abyste se zapletli do atentátů, do výbuchů, do znásilnění (Vašeho nebo Vašich blízkých), nechci, abyste se zapletli do čehokoli, protože já jsem z těch, kteří ví, že zlo tvoří jen zlo, a nechci se dívat na Vaše překvapené plačtivé a překvapené tváře v televizích při záznamech z dalších a dalších útoků. Upřímně chci, abyste nedělali nic. Abych se nemusel stydět.

Stydím se za Evropu, která se musí dohadovat s někým, od něhož víme, že nás nemá rád a po staletí nás dříve ohrožoval a má na rukách krev z prvního moderního holocaustu v dějinách lidstva (ne Němci – i když z toho, co dělají teď, taky nejsem na větvi).

 A co dál. Dohnali jste mě k tomu, abych napsal a veřejně prohlásil, abychom Turkovi nasra+i a poslali na něj Rusa. A víte proč? Protože Evropa nic Vaším vedením vojensky neudělá, NATO se do toho míchat nebude, a my jsme jako na talíři. Jen si nás vzít. Ne rychle a bojem. I když na ten taky dochází. Ale pomalu nás budou ti příchozí stravovat, vysávat nás, jako hmyz vysává ve svých ústech slabší jedince, a pak nás vyplivne a my se ztratíme jako součást pro ně zahnilého kompostu.

I za tohle se stydím, že Evropa z nás dělá slabochy. Bere nám možnosti, a největší z nich, možnost se bránit. Nějaké řeči Kavárny, že od toho jsou volby, jsou nám prd platné. Volby nic nevyřeší. V téhle zemi speciálně se dvacet pět let nic politicky nezměnilo – a politicky vládne jen síla peněz a jejich předávání správným lidem.

A do toho Turek. I naprostému blbečkovi už musí být jasné, že dělá ve své zemi to, co dělal Hitler před svým nástupem k definitivní moci. Dobře, když si to vyříkal s armádou, co chtěla puč, to lze chápat – ale teď už přejímá moc nad vším, inteligence (učitelé), média. Co přijde dál. Banky? Mylně jsem stav před dvěma týdny přirovnával k velké Čínské kulturní revoluci – tohle je revoluce fašistická.

A někdo takový chce s námi jednat – ne zpět, a někdo takový nám chce diktovat. Proboha.

Proboha­­­…

Pro cokoli...

Autor: Pavel Hewlit | pondělí 1.8.2016 1:58 | karma článku: 37,95 | přečteno: 1279x