Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Řekl bych, že tramvaják je poměrně prestižní povolání. O to tady uplně nejde, ale je. Kdoví, čím jsou(byli) oni, ale vypadá to na klasickou "tetku" závist:))

0 0
možnosti
DR

Koukám že Ábelovský zase exceloval. Pod těmi jeho výlevy je mrtvo, tak exhibuje jinde.

2 0
možnosti
Foto

... ale jdi ty brepto, pod těmi výlevy jak říkáš, se takový jako ty samozřejmě neobjeví, to by bylo příliš okaté - nvíc na to "nemáš koule", slovy té, co ti dala plus;-D;-D;-D komiku;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tohle, tedy hejt-diskutéry, jsem přestal řešit před cca 9-10 lety a věřte, že je mi od té doby o moc lépe...:-)

1 0
možnosti
Foto

Z blogu mám pocit, že demokrat je u vás nadávka :-).

4 0
možnosti
Foto

... to není pocit - tak to je;-) Hewlit někam zalezl, a čeká až to tu za něj obhají druzí - však ještě brzy uvidíme, prý;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

No, tak pro dnešek už toho myslím bylo dost, i každá zábava má svůj konec - kdybych chtěl, a kdybych byl opravdu zlej, rozeberu tenhle blábol větu po větě, a dokážu, jaké to jsou kecy, nesmysly, polopravdy, a jak jde vlastně jen o vylití si ublíženého srdíčka, hladání podpory a zastání, dokonce bych mohl zareagovat taky blogem, tak jako autor reaguje na diskuzi, kde si dělá srandu z výletu jednoho ministra, což by samo o sobě nebyl žádný problém, kdyby to nebyl blábol plný urážek, nesmyslů, zesměšňování a kdyby se zde podobné bláboly nedostávaly pravidelně do výběrů mezi nejčtenější člámky, nebo ty z nejvyšší karmou. Mohl bych z něj udělat hlupáka a lháře,ale proč - vystačí si sám. To vše je možné, jen díky zde převažujícím stařečkům, důchodcům a všem, poznamenaným vymýváním mozků během budování socialismu či komunismu u nás, v naší ostudné minulosti. Tedy i díky všem, kteří tu Pavlíkovi, chudáčkovi, zvedají dnes hrdině palečky, protože se zařadil v podstatě mezi "pátou kolonu", mezi ochránce ruských zájmů, mezi zrádce a kolaboranty, kteří urážejí a špiní současnou vládu, protože ta chce vyjádřit solidaritu s Ukrajinou, zemí zmítanou občanskou válkou, trpící anexí Krymu a dalšími provokacemi, vojenským nátlakem, hrozbou války, kterou pomáhá Putin rozpoutat přítomností vojsk, a pomocí lží, propagandy, dokonce oblbuje i lidi u nás. i díky takovým, kteří na tuto demagogii naskakují. Chudáci, kteří nemají ponětí co se skutečně děje, ale o to halasněji tu vždy vykřikují. Smutná podívaná ... na vás zde taky. :-/RvRv

1 2
možnosti
PN

Husté. To vypadá, že pan autor naprosto přesně zasáhl cíl. Vše byste rozebral a zničil...hmm, to je jasné. Vždyť jen hrstka lidí zde má tu jedinou správnou pravdu.

Nejhlasitěji a jednotně dávají najevo své správňáctví....až to zavání nějakým tím problémkem v minulosti.

Je zajímavé, že totožná skupinka neuvěřitelně těžce nese když se kdokoliv otře o někoho z údajných vítězných demokratů a není to pochvala....

Skutečně jak vosy začnou bodat a bodat do autora protože jen těžko mohou rozporovat napsané. K tomu jim stačí bohužel jen to "kdybych chtěl" " všichni to přeci ví" " to je všem jasné"....

Dtto je to, když se ta určitá skupinka včetně těch jejich zoufalých alpinistů pasují na rozhodčí kvality a z diskuse se stává soutěž, kdo nejvíc dehonestuje autora. Tam jsou pomalu nejzajímavější příspěvky autorů - alpinistů s čteností 150-300.

Bomba je, když potřebuje ta skupinka zamaskovat své jednoduché myšlení, vytáhne učitele, tramvajáka, skladníka. ..

A když to nezabere, tak diskutér, který je nepoplácá po ramenou putinovec, komouš a pod.

Podle mě je právě v této skupince nejvíc zažrané to komoušství v nejhorším slova smyslu...kdo nejde s námi, neplive stejným směrem, toho zničíme a označíme nálepkou.

5 0
možnosti
JD

Jak tady pan Ábelovský řádí! ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

... tak jistě, přřes den jsem měl plno práce, užitečné - nyní je čas se trochu pobavit;-)

0 0
možnosti

Skutečný diskusní příspěvek k danému tématu je tu vzácností.

Trollové musí mít vždy opačný názor než je v článečku bez ohledu na pravdu.

Prázdní ideologové uctívají jen ideologii své strany.

S nositeli alternativních pravd plných desinformačních lží se diskutovat nedá.

Komunisti budou mít oči stále oslepené rudou září.

Okamurovci jsou falešní nacionalisté schopní zaprodat naši zem Rusům.

Babišovci jsou intolerantní, lživá opozice.

A pak je tu pár hlupáků, kteří se baví jen dehonestací.

Rozumný člověk má úctu k Václavu Havlovi, k pravdě, úctě k druhému člověku, spravedlnosti, svobodě, k demokratické dělbě moci a právnímu státu!

:-)

4 0
možnosti
DR

Opět jasná karma. R^

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Parta drží u sebe a velmi přesně připomíná chováním vosy, když jde o to někoho z druhého tábora sejmout.

Zdroj: https://hewlit.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783153

... pokud se vos bojíte, je dobré nemávat rukama, aby na vás neutočili, pokud je vám to putna jako mně, klidně je můžete třeba popichovat - dodám já;-)

0 0
možnosti
PB

..... bych je tak šmahem nevodsuzoval!,- můžeme jen hádat, co všechno za tem může stát(?),- např. rozvrácená rodina, deprivace v dětství, z teho plynoucí traumata v dospívání a potem život plný kotrmelců, nesplněných snů a přání!,- snad proto ten jejich únik do mikrosvěta jediné pravdy, proto ta fanatická posedlost sam(a) sebou s pocitem výjimečnosti a jedinečnosti!,- rácio v tem nehledejte!,- ........ vona terapie "vypiš sa z teho" může byt účinná, ale když ty jejich žvásty nikdo nečte a spřízněných duší je pomálu, depka přechází v amok!,- no a tak sa dou vyžvatlat do diskusí pod jiný blogy, kde prezentují "demokracii" po svém!,- ....... na druhou stranu, kdo ví,- třeba sou jinak hodníV!

4 0
možnosti
Foto

... ini, inu, velmi pěkně popsaná valná většina místních diskutérů, tedy v té první polovině;-)R^ ovšem ten konec, navíc od "jantara"podle sebe soudím tebe), ten se moc nepovedl, asi jen málokdo nevidí, co tady na blogu skutečně převládá, takže usuzovat z čtenosti cokoliv, je vždy velmi pofidérní;-DRv

0 0
možnosti
Foto

... tomu nadpisu nějak nerozumím, to je nějaká hádanka, oxymoron?;-);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik