Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je také v tom, že budoucí vláda nic neříká o tom, že by stát měl vyplácet odškodnění, když bude mít někdo zdr. problémy po očkování. Hlavně, že tu je masivní kampaň nechte se očkovat, ale při zdr. komplikacích vám stát a různí odborníci jen řeknou, že očkování je dobrovolné a neměl jste se tedy nechat očkovat. Tak s takovou definici (ne)spravedlnosti se můžu na očkování vykašlat.

0 0
možnosti

Ivan Bartoš neustále vyzývá k očkování, jenomže to se asi nedozvíte, pokud nekouknete na jejich stránky, fb, twitter. A pokud jsem slyšela třeba p. Válka, vždycky mluví o očkování. Vypadá to, jako byste si myslel, že nová vláda nebude chtít očkovat, ale tak to, bohužel, není.

1 0
možnosti
Foto

Bude především očkovat tramvajáky, protože ti roznášejí virus nejvíc.

4 0
možnosti

No, referendum by asi nic neřešilo, výsledek je předvídatelný a pokud by to jen požehnalo postupy vlády....tak to je žalostně málo.

Já osobně důvěřuji moderní medicíně a její způsoby léčení považuji za spolehlivé a fungující a pro moderní hrdiny a zastánce svobody sděluji, že imunitu posiluji pravidelně...

1 0
možnosti

Referendum by muselo probíhat asi tak jako ve Švýcarsku, kde např. na nestranném webu Swissinfo.ch se prezentují věcné argumenty pro a proti, aby i méně vzdělaný občan, který si sám nevyhledává důvěryhodné zdroje, měl přehled o stěžejních ověřitelných faktech. U nás by šlo o velmi zmanipulované referendum.

4 2
možnosti

Pochopitelně. Protože tušíte, že těch rozumných je převaha.:-)

6 0
možnosti
Foto

Z ojedinělého setkání nelze dělat závěry, ale na jaře, když už očkování začínalo být přístupné nižším věkovým kategoriím, jsem se ptal naší obědové hospodské, a ona že asi ne.

Není to jediný důvod, ale už chodíme o kus dál (nejen, že jsou očkovaní, ale líp se tam i vaří).

Včera jsem se zastavil v pneuservisu objednat na příští týden přezutí auta. Zrovna někdo přijel a majitel mu říkal, to sis teda vybral blbej čas, Franta šel na očkování a jsem tu na to sám.

Jde o to, kolik Frantů nejen z pneuservisu taky usoudilo, že je přece jen lepší to očkování. A kolik jich bude.

"Schnitzelpanik" ist das neue Modewort in Österreich.

Jak tomu budeme říkat u nás?

2 0
možnosti

Švýcarští odborníci správně upozornili svého ministra zdravotnictví na ověřitelná fakta: i v zemích s vysokou proočkovaností se dál šíří nákaza: vakcíny nefungují vůbec u většího počtu očkovaných, u části očkovaných fungují jen asi 5 měsíců (a ne každý půjde na další dávku, protože to znamená i riziko závaž. komplikací), v porovnání s rizikem rezistence u antibiotik (přílišná preskripce nese neúčinnost antibiotik) je i u vakcín riziko, že očkovaní budou nebezpeční pro neočkované, u očkovaných hrozí riziko nových mutací viru.

2 1
možnosti

Nejsou to ti švýcarští odborníci, co dělají ony kouzelné přípravky z reklam.

Ale vážně - očkování není tak o tom, abyste tu nemoc přímo nedostali, ale spíš až ji dostanete, abyste na ni neumřeli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik