Bude muž první Blogerkou roku?

Ani nevím, jestli není víc správně varianta - Bude první muž Blogerkou roku? Obojí má smysl, který právě ten vedle pokaždé mění.

Stalo se to, a není určitě náhodou, že tomu tak bylo na blogu iDNES.cz, protože tam se dočtete zvláštních věcí, kterým ani věřit nechcete, a když je čtete, tak jim i tak nevěříte - ale jsou tam.

Startuje anketa Bloger/Blogerka/Nováček roku (abych byl přesný), a v příspěvku od redakce jsme se mimo jiné dočetli, že byla snaha jednoho z kolegů zařadit do kategorie Blogerka.

Já bych tímto chtěl požádat redakci, aby se nebála tohoto pravda zvláštního kroku, neboť díky němu by iDNES.cz mohl být skutečně prvním, kdo by v kategoriích smazal ono již časem zatuchlé Žena-Muž, a dopřál tak sluchu genderově vyváženým čtenářům, kteří vidí v mnohých blogerech to, co možná ani sami nejsou.

Nicméně něco takového se tu již děje léta a je to součástí téhle informační kultury, kdy jsou pisatelé čtenáři považováni za něco, čím nejsou, a jsou jim vkládány do mysli myšlenky a do úst slova, která si nikdy nepomysleli nebo neřekli.

Sám nominovaný muž se ke své ženské roli nechal slyšet, že si ji nezaslouží, neboť jak sám uznal, nemá dostatečná ňadra. Já bych však na jeho místě nebyl toliko přísný, a naopak ocenil, že byť nemá takové přednosti na hrudníku, jsou tací, kterým malé nevadí.

Já sám jsem na hrudi vypracovaný, a prd. Sotva nominace na Blogera - nikdo ve mně ženu nevidí, a to mám prsa dlouho. Dokonce tak dlouho, že si mě už v šesté třídě půjčovali osmáci a na záchodě cvičně osahávali, protože jejich holky prsa vůbec neměly.

Tenhle vtip není můj, ten vymyslel Žluťák Josef Hrubý, ale prsa moje jsou - a stejně tak perlička, která se k nominacím váže, a prosím nominované muže, aby předem omluvili moji kolegyni, která svá slova pronesla v kontextu s jinou záležitostí.

Včera jsem s ní řešil dnes již častý problém, o němž jste se již mohli dočíst z příspěvků jiných kolegyň - a to problematiku seznamování, kdy muž chtě na sebe upozornit v širokém měřítku (a to ne doslova), společně se svými fotografiemi pošle i fotky svého přirození.

Náhoda tomu chtěla, že v momenty naší komunikace server iDNES.cz zveřejnil článek o nominacích a s ním i odkazy na fotografie nominovaných. Jako správný Čech jsem se chtěl hned pochlubit, a tak jsem část stránky s fotkami zkopíroval a kolegyni poslal - s myšlenkou, že ví, o co jde a pochválí mě.

Žel v kolegyni byla debata o mužích, co se před příchodem fotografa zapomněli obléci, stále živá a považovala můj odkaz za určitý nedobrý vtip.

Za prvé nepochopila, proč jsou muži na fotkách oblečení.

Za druhé řekla, a to se omlouvám, ale cituji:

"Co je to za zrůdičky?"

Tímto bych tedy vyhlašovatele soutěže požádat, aby zvážili nejen možnost, že by muž (s malými prsy) vyhrál kategorii Blogerka roku, ale zároveň, zdali by nemohla být vyhlášena i kategorie Zrůdička roku. Ne že bych hodlal na někoho upozornit, ale hádám, že by šlo o kategorii, kde bych skutečně mohl v konečném součtu hlasu zazářit.

Jinak blahopřání všem nominovaným.

PS: Ještě jednou omluva za kolegyni. Chlapi, sluší nám to.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Hewlit | středa 22.9.2021 10:26 | karma článku: 17,05 | přečteno: 525x