Diskuse

Brzy budu Miss

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čmelinko je super.

0 0
možnosti

..... s kolegou sme po lehkým sportovním výkonu vlezli v tělocvičně do dámskejch sprch,- žádná deviace, žádná úchylka!,- zkrátka sme sa v jistý chvíli cítili voba jako ŽENY, což je v lidský komunitě po tisíciletí naprosto normální a přirozené! ....... enem ty starý, zaostalý, nevzdělaný selky z vesnice to nějak nepochopily,- hysterky jedny pobóchanýVEU!!!

2 0
možnosti

Hysterky co? No to je na jejich žalobu za nesnášenlivost. Rovnou bych jel na Štrasburg. Tohle musí pochopit. To by nešlo, to by nás pořád z těch dámských šaten vyhazovaly.

4 0
možnosti

Pavle, pobavil jsi :-).

A na ty, co si myslí, že ví, co jiní (ne)tuší a přitom netuší, že oni ví, že ti co si myslí, že ví, ví ve skutečnosti starou belu, se vykašli :-)...

2 0
možnosti

Ale no tak, pan V. je můj věčný kritik, bez něj by mě to ani nebavilo. To je radost od něj to tušení číst. Ono tedy kolikrát já netuším, co on tuší, ale až budu tušit, tak on tušit nebude, co já tušením jenom tuším.

3 0
možnosti

Vaším textem, který zřejmě považujete za bzundu, jenom potvrzujete celkem levné a populistické zařazení mezi skupinu, která zkrátka netuší, ale má za to, že samozřejmě ví.

1 4
možnosti

Krásná věta, pane V, sice jste v ní neřekl, co a jak jako je a co se jako netuší, ale je hezká. Vlastně mi jako obvykle říkáte, že jsem vůl, což zase tak originální není, ale už jsem si zvykl, že někteří cosi originálního vymyslí jenom těžko - sice tuší, že by to vymyslet mohli, ale zas tak s jistotou o tom neví.

2 1
možnosti

Koukam, že vám tyhle věci visí v hlavě. Obsedantní psychóza se dnes běžně léčí, neházejte flintu do Nevady a zajděte k lékaři. Nebojte, s vaším ksichtem Miss nehrozí, i kdybyste si nechala ušít tvrdé čtyřky.

3 2
možnosti

Tak obsedantní psychóza ještě ne, spíš se to tak nakupilo za poslední dny - skoro se stydím, že nepíšu o covidu, asi se do podzimu nic dít nebude. Jinak jsem ráda, že už mě oslovujete jako ženu, je vidět, že jste se článkem chytil.;-) A ta prsa? Vy labužníku, že jste si to představil? Šimralo to co?

2 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik