Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Preji brzke uzdraveni R^ A panu Inzenyrovi taky, at uz ho zadni nemocnicni spolubydlici nemusi snaset ;-D

0 0
možnosti
OU
LB

noo,já měla při operaci žlučníku největší trauma z holení...byla jsem na pokoji s dalším žlučníkem a se štítnou žlází...žlučník byl v poho,ale žláza mlela a mlela a jedno ze svých mletí večer před operací bylo,jak jedna její známá šla na operaci a měla vyholenou berušku (chlácholindu,přirození,kundičku) a než upadla v úplný spánek tak slyšela,jak ji sálové sestry pomlouvají...no,abych to zkrátila,chvíli před celkovou narkózou jsem měla jen dvě otázky..jestli se probudím a jestli mě sálové sestry nepomluví..:-P..P.S....myslela jsem si,že  štitná žláza po operaci bude neschopná mluvit...láry,fáry,ještě ji ani nestačili přesunout z vozíku na nemocniční lůžko a už zase mlela :-))

0 0
možnosti
DM

:) a nejen ve zdravotnictví :) Když kamarádka měla "na obzoru" novou známost, zeptala jsem se jí po jejich prvním rande, jaký je....odpověděla bez nadšení "Noo .. je inženýr, no... " :) víc nemusela :D

0 0
možnosti
Foto

Na Záchrance a potažmo ve zdravotnictví se -ne náhodou - říká, že Inženýr je diagnóza...

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik