Jsem pobouřen

Dobrý večer jmenuji se Luboš Hero a jsem nespokojený občan.                                                                 Jsem šokován milostí paní prokurátorce  Ludmile Brožové-Polednové .                                                           Je prokázáno soudem že je a byla vina. Tato paní jsi nezaslouží milost ani z důvodů věku-soudila a odsoudila i starší občany viz faráře čí z důvodů nemoci- těch mrtvých na jejím kontě co soudila  a odsoudila je dost a dost.

Jsem zděšen,proč paní Brožová-Polednová dostala milost? Já žil v komunistické éře,sice jsem byl mladý a totalita se mě tak nedotýkala ale znám několik bývalých politických vězňů.
Paní bývalá prokurátorka si nezaslouží milost a ani k vůly věku či nemoci.Ona sama nechala odsoudit plno starších lidí počínaje farářema konče vychovatelkama.                                                                           Nechala svým jednáním popravit plno skvělích a čestných lidí jako byla paní Horáková.Tenkrát dobře věděla-vždyť byla právník že tyto procesy byly vylhané a vyzkonstruované a následně vymučeny jejich přiznání. Paní prokurátorka si v žádném případě nezaslouží žádnou milost.
Pane Presidente to co jste dneska předvedl je urážka kterou jste vmetl bývalím politickým vězňům a i těm zavražděným co je soudila tato bývalá prokurátorka.Měl by jste se stydět za tento váš čin.                          Vy nemáte žádné morální právo této paní za její zločiny udělovat milost,to je jakoby se nic v 50 letech nekonalo,žádné procesy a žádné vraždy takže Vám pane Prezidente gratuluji k fatální chybě!.                     Já jako občan české republiky Vás žádám o Vaší demisi.
S pozdravem Luboš Hero.

Autor: Luboš Hero | úterý 21.12.2010 21:30 | karma článku: 26,34 | přečteno: 1335x
  • Další články autora