Co se objevuje stále častěji na internetu: Pouze cituji z Youtube.

knihomol23 months agožidovka nápadné krásy hehehe. není to skoro protimluv ? :) příběhu bych třeba věřil, ale to s tou krásou je osvětimská lež jak by řekl náš bývalý pemiér.

4 months ago
Na začátek chci upozornit,že nejsem členem,žádné ultrapravicové,neonacistické či fašistické organizace a odsuzuji zabíjení a vraždění v jakékoliv podobě a to jak na zvířatech tak lidech.Chci jen diskutovat objektivně a nezaujatě vůdči jakékoliv straně.
vonkendy88
4 months ago
Koncentrační tábory jsou jedna z největších polopravd na světě.I uznávání židovští vědci dokázali,že plynové komory v takové podobě jakou nám vtloukali do hlav nemohly existovat aniž by zároveň neublížili i němcům,v táborech byly květinářství,holičství dokonce kina.
vonkendy88
4 months ago
Ty vlasy,oblečení a další hromady věcí jsou pochopitelné,protože i v dnešních věznicích vám všechno vemou.Obrázky zubožených vězňů jsou z dob,kdy válka končila a němci neměli jídlo a prostředky už ani pro svoje vojáky a tudíž se rozmohl hladomor a nemoci.Samozřejmě vše bylo ihned použito pro tehdejší propagandu.
vonkendy88
4 months ago
Dnes je těžké dokázat opak,protože v momentě kdy se o to někdo pokusí je veřejně znemožněn,prohlášen za popírače holocaustu a blázna.Samozřejmě podobné zařízení bylo zrůdné,ale o níc více,než ruské gulagy,nebo pozdější vitnamské tábory.Nezapomeňme,jak dopadli němečtí vojáci při pochodu smrti z ruska za vedení rudou armádou,kolik se jich vrátilo a jak vypadali po návratu.
View all Comments »
1   2   3  Next
vonkendy88
4 months ago
Nechci se tady němců v žádném případě zastávat,ale zvěrstva se dějí za všech válek a to na obou stranách,ale o té vítězné se přece nebude a nesmí říkat,že udělala to a tamto.Výpovědi těch co zažili táhnutí ruských a spojeneckých jednotek evropou mluví samo za sebe a je veřejným tajemstvím,že ani německá armáda neudělala tolik zvěrstev,jako rabování,znásilňování a vraždění nevinných civilistů,jako právě naši " zachránci "
vonkendy88
4 months ago
Navíc koncetrační tábory nejsou výmyslem němců.První takovéto zařízení existovali již před válkou a to na straně spojenců.Válka je vždy špatná a vraždění nevinných jen kvůli odlišnosti ještě horší,ale je třeba objektivně a nestranně nahlížet na obě strany.
The88totti
6 months ago
kdy se sjeli neonasciti z ruska tak by ceska republika nebyla! je jich tam tak moc ze to je az sokujici ae to vubec nevaadi...nehazim vsehcny cigany do stejneho pytle ae 99% jsou haizlove kradou a delaji bordel! ostatni jsou vpohode ti co pracujou ! hitler mel vcelku dobre napady jeden jazyk,jedna rise..nemusel zabit tolik lidi ae tak byla to ejho vec..vladl a nikdo ho neumel zastavit..ja nejsem pro vsechny jeho nazory ae pro nejake ano!!!
The88totti
6 months ago
a vim proc to rikam jak sem mel 6 roku tak mi cigani umlatili otce k smrti! a to nebyl nacek nic normalni slusny clovek!..proto sem vychovanej v tomhle! a nesmasim je kdybych je nasel tak oni by skoncily hodne spatne! praha upada jes to strasne topime se v tom.!
The88totti
8 months ago
Nerikam ze Holokaust nebyl, ale po delsim zkoumani tehle tematiky zacnes mit po mnoha nejastnostech pochybnosti i ty. Napr. z puvodnich udajnych 9mil obeti se zacalo rikat 4, po nastupu noveho reditele Osvetimskeho muzea uz dokonce "jen" 1.5mil. Nebo "zarucene" vypovedi svedku o poctu lidi v komorach, ktery po jednoduchym deleni vyslo na 25lidi na metr ctverecny. "Zarucene" vypovedi o vrazdach a umlaceni veznu, kteri jaksi ziji do dnes nebo nikdy neexistivali. Holt kazda vec ma dve strany mince.
kubinho258
1 year ago 4
nechapu jak muzou furt dnes existovat ti neonacisti skurvysini ja byh je poslal do osvetimi co udelali naciste zidum
Netyss
1 year ago
Naprosto s Tebou souhlasím.
Smutné je, že většina těch na každém rohu hajlujících ani netuší, co v tom gestu všechno je za zvěrstva a jaká historie se k tomu váže.
View all Comments »
Prev  1   2   3  Next

Autor: Luboš Hero | čtvrtek 17.6.2010 23:25 | karma článku: 6,60 | přečteno: 824x
  • Další články autora