Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

por.Dub

25. 10. 2011 13:50
To co se děje

není chyba Eura.  Úpadek morálky, chamtivost  a sož je dúležité - BEZTRESTNOST  privilegované vrstvy ..... Zdá se , že lidi na celém světě to už   přestává bavit.  Jak to celé dopadne ?????   Revolúcí ? Možná ?!

0 0
možnosti
P

popetr

25. 10. 2011 11:40
Děvče děvče, emancipace je zajímavá věc, ale není u plotny

lépe? Ne nadarmo se říká, že ze škol leze poučková generace bez možnosti myšlenek a racionálního (selského) myšlení. Školy přijmou každého, za kterého stát platí. (my - stát) Ale k věci, nechme stranou, že je to psáno nečtivě. Občas myšlenky se populisticky napsat nedají. (Když jsou). Podívejte se, jak funguje dolar. Řecko se tam nestane. Přestože Schwarzeneggera vyhodili a dluhy Kalifornie jsou zoufalé. Nebudu dělat přednášku, učte se tam, kde učitele pro vás platíme. Jenom zkratka: Tuto krizi zavinili tři věci: porážka bolševismu, která stála i USA hrozně, nedůslednost Greenspana a jeho týmu a chudina, na kterou vsadila lavicová vláda. První je jasné, druhé, že FED byla nedůsledná snad také a od toho se odvíjel populismus: bydlení levné, stát to doplatí a hypoteční bublina byla na světě. Ani USA na to neměly a stovky bank, narozdíl od Evropy padly. USA se z toho vyhrabou, ale dopad byl tvrdý. Takže chudí doplácejí ještě víc na to, že chtěli víc, než na co měli.

0 0
možnosti
P

popetr

25. 10. 2011 11:48
Re: Děvče děvče, emancipace je zajímavá věc, ale není u plotny

Takže euro je záslužné? Pro ansábl v Bruselu a socialistické přerozdělování určitě. Pro lidi nikoliv, jak je podle CHUDÝCH států vidno. Chudí jsou ještě chudší a bohatí budou staženy do díry také. To je mazaný socialismus. Přesně to tady bylo padesát let. Studujte jak to, že jsme byli relativně bohatí, jak jsme si sedli na zadek jednotnou RVHP, abychom teď zase šplhali pracně nahoru. Odejděte z ekonomické školy, tam vůbec nemáte co dělat. Socialismus je o plotně a nikoliv o myšlení a ekonomice. Aby fungovalo euro, musí být každý zodpovědný sám za sebe, od občanů po lid, zastřešené jasným,  ale nesložitým systémem, který nezrujnuje chudé na úkor bohatých bank, které za nic nenesou odpovědnost a akcionáři shrábnou miliardy a chudý Slovák v daních jejich případné ztráty zaplatí. Ale i Portugalec a dokonce i chudý Němec. To je ono záslužné, politické, socilaistické euro. A v kamnech už hoří? Nepřipálí se vám voda a vajíčka?

0 0
možnosti
UH

Uhert Huiten

25. 10. 2011 11:35
chyby bankeru a bank

Chovani bank bych nenazval chybami, jde jen o prirozenou reakci na politicke kryti projektu spolecne meny, kdy je zcela evidentni, ze zde existuje politicky tlak na udrzeni spolecne meny za jakoukoliv cenu. Spolecne se zcela zjevnym nedodrzovanim paktu stability a snahou vybudovat evropsky superstat bez vetsinove podpory obyvatel je tak nakupovani dluhopisu v zasade docela bezpecnou investici a zcela logickym chovanim bankovnich instituci. Jednoduse zde ve vyssim zajmu totalni integrace a centralizace moci neexistuje politicka vule rict "dost" a banky se tomuto prizpusobily.

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

25. 10. 2011 11:34
...

Převzala jste CELOU keynesiánskou teorii, co tedy děláte v socdem, kde znají jen tu část výdajů?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1115x
Absolventka VŠE a studentka PF UK. Členka České strany sociálně demokratické v Plzni.

Seznam rubrik