Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za blog karmu je třeba o tom mluvit. Snažím se pomáhat lidem které znám. Jedna se stará o kočky které jsou ochrnuté. Dvě má dokonce ze Slovenska. Dala jim šanci a určitě to neni jednoduché. Druhá sbírá opuštěné kočičky které jsou v ohrožení života. U cesty, vyskobřezí. Obě to dělají ve volném čase a sponzorují všechno samy. Ale dary ve formě granulí, hraček, léků uvítají vždycky.

1 0
možnosti
Foto

To je moc hezké... V naštěstí je určitě víc těch hodných kočičích "maminek", věřím, že kdyby se koťátko dostalo zrovna k nim, mělo by větší šanci.

0 0
možnosti
IN

Tak hlavně by to chtělo napsat jméno spolku, protože teď to vypadá, že většina jen hrabe peníze. Upřímně vím jen o jednom, kde jde o peníze, v těch ostatních jim jde jen o kočky a raději dají jim, než sobě. U koček je problém, že když mají bolesti, tak vám to neřeknou, přijmou to a žijí dál dokud to jde.

2 0
možnosti
Foto

Nene, určitě to nebylo myšleno že všichni jsou stejní... jen myslím, že jim v tomto případě na koťátku až tak moc nezáleželo, nebo prostě dali jako laici na rozhodnutí veterinářky :-( Podle mě v tom musely sehrát určitou roli peníze - což oni tvrdí že ne... Pokud ale kotě nechají zabít z důvodu, že je zahnisané a začervené, tak co dodat...nejspíš by to spravila antibiotika a správně vedená léčba... Jenže je vždycky jednodušší napsat o koťátku, které kvůli zlým lidem, kteří nedali vykastrovat jeho maminku, musí nyní umřít. To že díky nim zemřelo to koťátko, je samozřejmě v pořádku a proč si to vzájemně neolajkovat jako nejlepší řešení. Přece chudáček trpěl. Ano, trpěl, ale možná by trpěl po zásahu dobrého veterináře ještě chvíli, ale pak by žil. Asi jsem naivka, ale myslím si, že by kočičí útulky měly zvířata zachraňovat, nikoliv nechávat zabít, pardon, "odejít pro jejich dobro za duhový most".

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1743x
Ferda Mravenec - práce všeho druhu :-)

Seznam rubrik