Nestydím se za Klause,

u mne je tomu naopak, jsem hrdý na to, že máme takto skvělého prezidenta. To, že jeho výroky na adresu aktuální oslavy homosexuálů a lesbiček Prague Pride zvednou někomu krevní tlak, je normální.

Nevím, zda si kritici v zápalu zlosti postačili povšimnout, že prezident neodsuzuje homosexuály, ale jejich oslavy. Netuším, kdo jim implantoval do hlavy, že prezident má svými názory hovořit za většinu „národa“ a už vůbec netuším, jaký má na pochod názor většina národa.  Každopádně já osobně mám mezi přáteli několik homosexuálů, kteří si dovolují s výše jmenovanou akcí nesouhlasit a nezúčastnit se ji.

 To, co je na celé věci zajímavé, je skutečnost, že zatímco sexuální menšiny mají právo na svobodný projev svých postojů, a to i výše zmíněnou akcí, prezident této země je pranýřován za své postoje.

 Skutečností je, že této akce využívá ke svému zviditelnění a nahánění voličů celá řada politiků, kteří se pochodu ostentativně účastní.  To, že v průvodu poté civí dokonale zmateně, rozhlíží se kolem a netuší, kde se ocitli je z jejich záběrů evidentní.

 Hnusná politická korektnost už mi leze krkem. Kývat hlavou ve směru davu opravdu není nic, co by stálo za obdiv.

 Myslím si, že výrok o tom, jak pochod hrdosti by měl obyvatele této země spojovat je ukázka neskutečně blbého žvástu. To, co odpůrce pochodu i mne popuzuje je adorace této akce. Nespatřuji na homosexualitě nic škodlivého, a tím pádem také nic, co by se mělo či nemělo tolerovat. Stejně tak na ní nespatřuji nic, co by se mělo veřejně oslavovat.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Hemerle | pondělí 13.8.2012 18:43 | karma článku: 39,44 | přečteno: 2444x