Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z60d12e11n95a 24K81o63č72í

17. 7. 2014 10:50

Jen tak pro zajímavost - za jakou stranu kopete ?

0 0
možnosti
Foto

Vše co se zde děje, včetně politiky musí přejít na vlastní financování.

0 0
možnosti
Foto

Věci veřejné a zejména politické hnutí ANO se stalo vzorem pro politické kmotry,ukázalo, že i osoba, která přišla k majetku v devadesátých letech stejným způsobem jako oni se může stát ministrem financí a všechna důležitá místa ve státě obsadit svými lidmi. Protože si koupil media je ticho. Jenom pár tiskovin čtených omezených počtem lidí o těchto věcí píše a varuje o průstání hnutí ANO do státní zprávy. Nikde v civilizovaném světě není možné, aby minitr financí byla osoba z bysnysu a zejména osoba, která  vyrábí biopaliva a jako minstr financí ovládá státní firmu Čepro, která produkuje paliva. Tím náš stát pomalu klouže někam na východ.

0 0
možnosti
ZK

Z97d85e16n54a 38K64o54č23í

17. 7. 2014 10:49

Pouze se dotážu, jestli český způsob privatizace také hodnotíte jako podvod století ?  Italský premiér nepodnikal a nevlastnil média ? 

Je lepším politikem ten, kdo nikdy nepodnikal a vedl státní kasu do mínusu, nebo je lepší politik ten, který byl úspěšným podnikatelem a státní kasu dokázal uchránit od výrazných schodků 8-o?

0 1
možnosti
PH

Byl starostou Zlína

0 0
možnosti
MK

Rv  Až navrhnete jak chcete "ozdravit" klasický systém politických stran, bylo by možné Vám dát za pravdu. Nebylo koho volit, strany jsou prolezlé horšími kmotry, než jsou podnikatelé, protože lidé v politice,  nemajíce jiné zdroje, udělají vše, aby se  u koryta udrželi. U podnikatele, přestože  hrozí, že si přihodí na svoji hromádku, je existenční korupce minimální. Výhodou je, že na transakce např. p.Babiše, je vidět ze všech stran, kdežto u politiků "z povolání" může jít korupce odkudkoli.

3 1
možnosti
PH

Myslíte, ze byl Baťa ve střetu zájmů a přitom budoval Zlín? Ne ne je to v lidech. A i nepodnikající politik muže byt ve " střetu" - ma přeci rodinu, známé, kamarády a pod.

3 1
možnosti
FS

Baťa nebyl ministrem financí!!

1 0
možnosti