Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Ten je špatný, ale zase o trochu lepší než ten třetí nejhorší, tak co ten druhý?... To se ovšem zítra změní podle toho, koho si na paškál vezmou média.

Čeho je takováhle zacyklenost projevem? Naprosté ztráty důvěry v politické instituce a politiky. Pozbyli důvěryhodnosti. Takže ještě jsem někoho nezvolil a už mu nevěřím.

Volba je přece projevem důvěry. Někoho zvolím, protože věřím, že mě nezklame. Ale co když nikoho takového široko daleko nevidím, protože už mě zklamali všichni?

Zdá se, že postsocialistická transformace se nepovedla, když má takovýhle výsledek.

Tak bychom se asi měli začít ptát proč a v čem se nepovedla. Pak by snad ten špatný i nejhorší mohli nabýt konkrétní podobu a mohli bychom se poučit a změnit to.

Atmosféra mezi lidmi je opravdu špatná - nejen mně připomíná konec 80.let - ta beznaděj, nevíra v možnost změny, pocit, že nemám nikde zastání, že neexistují neutrální, spravedlivé procesy, nutnost být pořád ve střehu, dávat pozor na každý detail, to unavuje a deprimuje. Zejména ve vztahu k exekucím na původně bagatelní částky. Ale na rozdíl od vás bych to nepřičítal 40 letům socialismu. Spíš bych to hledal ve 24 letech kapitalismu.

0 1
možnosti
JH

J88a55n 78H62l24e76d43í73k

12. 9. 2013 16:01

blahobyt může vzniknout v tom státě, který umí prodat své výrobky v zahraničí, prodat -- ne darovat !!,-- jiné způsoby zbohatnutí prostě neexistují, tedy vynecháme-li husitsky zlodějské  rejdy z 15. století,- -- jenomže lidem s IQ cvičeného pražského krysaříka se to nepodaří nikdy pochopit,-- ti užívají sliby jako drogu

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 804x
Narozen 15.12.1960. Maturitu absolvoval v r. 1980 na gymnáziu v Náchodě. Vysokoškolské studium absolvoval v Liberci na VŠST, obor Ekonomika spotřebního průmyslu v roce 1984. V r. 1985 nastoupil do s.p. KRAS Brno, kde od r. 1987 byl vedoucím zásobování. Od r. 1991 podnikal ve výrobě konfekce. Od r. 1999 podniká v oblasti ekonomického, finančního a krizového managementu. Od roku 2002 je členem Zastupitelstva Obce Vranovice a od r. 2006 je starostou. Je ženatý, má dva syny, vnučku a dva vnuky.

Seznam rubrik