Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

U nás je ještě jeden rozdíl. Neexistuje pravice ani levice. Pouze se tak nazývají, ale nakonec je vše úplně jinak. Podle mého názoru nestačí recyklace těchto stran k ničemu to nepovede. Příliš zaveden starý systém rozkrádání, odklánění, přerozdělování atd. Většina politiků myslí na své blaho, místo, aby mysleli na blaho republiky a jejich občanů.

Jsem pro více přímé demokracie v naší zemi, odpovědnost politiků, jejich odvolatelnost, menší imunita, snížení státní správy atd. Samozřejmě změna Ústavy, volebních zákonů. Velmi dobře to popisuje p.,Kohout ve své knize  Úsvit.

0 0
možnosti
RH

Německu nezbývá nic jiného než velká koalice, CDU-CSU na pravici partnera nemá a ostatní strany nejsou schopny dojít žádného konsenzu. SPD není ČSSD a Die Linke je pro ně extrémní levice. Není tam vůbec reálně možná jiná alternativa kromě dalších voleb.

0 0
možnosti
Foto

Se vzpourou řadových členů tradičních parlamentních stran nemáte pravdu. Není nikoho, kdo by se vzbouřil. Slušní lidé tyto strany postupně opouštějí a noví slušní členové tam vstupují asi jen poskrovnu, pokud vůbec.

0 1
možnosti

Chcete tím naznačit, že těch 23 tis. členů, kteří zůstali v ODS, jsou neslušní, kdežto lidé, jako je např. Boris Šťastný, kteří již ODS opustili, jsou ti slušní? Já si myslím, že plno slušných lidí zůstalo a strana se nyní začne čistit. Dokud byla u moci, bylo to značně obtížné. Nemůžete jenom tak vyloučit "nečistého" poslance, jestliže vám hrozí ztráta parlamentní většiny.

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 804x
Narozen 15.12.1960. Maturitu absolvoval v r. 1980 na gymnáziu v Náchodě. Vysokoškolské studium absolvoval v Liberci na VŠST, obor Ekonomika spotřebního průmyslu v roce 1984. V r. 1985 nastoupil do s.p. KRAS Brno, kde od r. 1987 byl vedoucím zásobování. Od r. 1991 podnikal ve výrobě konfekce. Od r. 1999 podniká v oblasti ekonomického, finančního a krizového managementu. Od roku 2002 je členem Zastupitelstva Obce Vranovice a od r. 2006 je starostou. Je ženatý, má dva syny, vnučku a dva vnuky.

Seznam rubrik