Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Co jsme se dověděli na Primě? Když Babiš na vládě zařve, jeho ministři, jak vyplašení králíčci, mizí pod stolem, říkal sociální demokrat Veselý.

Jiný referoval o tom, jak krutě Babiš zatlačil na hejtmany, kteří nechtěli vyhlášení nouzového stavu, ale když na ně vyrukoval s tím, že ponesou osobní odpovědnost za tisíce mrtvých, tak se podvolili.

Jenže tím Andrej Babiš porušuje Ústavu, protože obchází kontrolní orgán vlády, kterým je poslanecká sněmovna, která rozhodla, že nouzový stav je zbytečný. A tak nám Babiš a Zeman dělají z Ústavy trhací kalendář! Proto to senátoři dávají k revizi na Ústavní soud.

Na Babišův stát se spoléhat nemůžeme! Na jaře nás neochránil pro nedostatek ochranných prostředků, museli jsme si je ušít sami, tak na podzim nás neochránil proti invazi koronaviru do seniorských domovů, a nyní nás nezabezpečí, protože očkování je zmatečné a vakcíny nejsou.

Babiš zbytečně trvá na zavření firem, kde prakticky není žádné riziko přenosu!

:-)

1 0
možnosti
RP

Jakmile vyšlo nové nařízení okamžitě večer to nazvali ve všech médiích chaosem. A tak se to slovo nějak zacalo uživateli každé změně a dostalo do našeho podvědomí. Myslim ale že nejsme národ hlupáků a téměř každý pochopil co je zakázáno a podle čeho se má řídit. Jenže se někdy nechce....

1 0
možnosti

Při nejhorším za nechtění zaplatíme pokutu!

Ale pokuta je lepčí než sebevražda skokem s mostu!

:-)

0 0
možnosti
PC

Není to jen o Babišovi (kterého z duše nesnáším), je to o CELÉM politickém spektru, o čemž se každý trochu myslící člověk mohl obzvláště z událostí posledního týdne přesvědčit!

0 1
možnosti
Foto

Nic nefunguje. Vše kolabuje!!! Přání otcem myšlenky a šíření poplašné zprávy.

6 1
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše, paní Vlachová. Díky!

1 0
možnosti
Foto

I mně. Piráty do čela a ANO do stoupy.

0 0
možnosti
JN

J86o49s30e60f 89N49i54k90l

19. 2. 2021 8:08

Opět jen agitka ve znamení antibabiš...

4 1
možnosti
DR

Přesně. Jen bych doplnil, jako obvykle. Rv

0 0
možnosti
MR

Zde ale selhala media, televize a občanská společnost. Prostě v našem státě máme silnou jednoduchou část populace, jež neumí číst mezi řádky a nechává se unést válkou a mediálním marasmem našich medií a televizí. Nepochopila to, že doba, kdy zde byl centrální stát, jež vše řídí, už je dávno pryč. Důkazem je 12 tisíc zákonů, dohledové úřady, to že nemáme osvícené osobnosti z celého spektra společnosti a nahrazují je mediální celebrity, i podstatná část blogů na iDnes, chybí zde jako dříve sloupky spisovatelů. Selhala i role prezidenta, senátu, parlamentu i Ústavního soudu, jež se nechali svést pro své zájmy, potřebují veřejného nepřítele, před tím měli Topolánka, Bártu, Načase, Sobotku, dnes Babiše ...

6 2
možnosti

Veřejnoprávní Česká televize neselhává! Vynikající jsou odborné lekce o koronaviru od Vladimíra Piskaly a Dana Stacha, které odborně zastupují chybějící informace z Babišovy vlády! :-)

0 0
možnosti
ZD

V popisu sama sebe píšete, v čem spatřujete smysl svého života. Škoda, že smysl omezujete jen na ženskost a nerozšíříte smysl života i na rozum. Krásné dlouhé vlasy.

0 1
možnosti
TB

Hysterické...nic víc se k tomu asi nedá dodat.....

9 1
možnosti
ZD

Souhlas. Někdy život líská ze strany na stranu.

1 1
možnosti