Diskuse

Vyslankyně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Myslím, že trochu trpíte stihomamem autorko. Navázat partnerství neznamená podbízet se. Trochu humorného nadhledu by bylo pomohlo víc než neustálé ohrazování se. Nechce se mi věřt, že by Frau Schwartz jen tak přiznala, že její táta byl u SS( i kdyby to tak bylo). Nejspíš to, že rodina pochází ze Sudet ano. Věřím, že Vám to bylo nepříjemné, Čechům obvykle je, ale pokud uzavřete družbu se školou v Bavorsku - čemu přesně se divíte? Frau Schwartz zřejmě dostala nařízeno vedením školy se Vám věnovat, ač jí to bylo libo nebo ne. Ve škole při prohlídce se patří hostiteli pochválit zařízení,není to podbízení se, pouze slušnost. Zvlášť, když je objektivně pěkné. To české od toho nebude vypadat hůř. V Anglii je zvykem být představen třetí stranou. Měla jste požádat jednu z Vašich německých kolegyň, aby Vás Angličanům představila.

Jediné, co tím ublíženým článečkem demonstrujete je Vaše společenská nezkušenost. Pomoct se tomu dá jednoduše - choďte víc do společnosti !

0 2
možnosti
JM

J13a88n 89M85a80t96ú14š

31. 7. 2015 13:21

Plácáš nesmysly a o slušném chování toho taky moc nevíš. Já bych jenom doplnil, kdyby se to stalo mně, tak její chování okamžitě oznámím vedení školy. Protože to co řekla je naprosto nepřijatelné a u většiny bavoráků nemyslitelné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik