Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak emigrujte když tady nemůžete žít,všichni to pochopíme....;-D

3 0
možnosti
VS

A co kdyby jste to zkusil vy?

1 0
možnosti
DR

"U mě má současná vláda mé rozhodné NE a vím, že nejsem a nebudu jediná, kdo nesouhlasí se složením vlády, o jejíž důvěře se má dnes hlasovat..."

To je sice krásné ovšem otázkou je zda-li to kromě vlastního bití se v prsa někoho bude zajímat že.

4 0
možnosti

Paskvil, matlanina...to je přece to, co Vás, podle perexu, s Babišem spojuje. Akorát Vy matláte podstatně déle, a hůř.

2 0
možnosti
JS

Madam, doporučuji Vám přečíst svoje příspěvky tak za měsíc od jejich vydání. Miluji Haška, ale Vaše "kvalifikované" noticky také pobaví.

3 0
možnosti
Foto

Víte, nedávno jsem někde četl, jak se jeden kamarád svěřil druhému, že bude o volbách zase volit komunisty, tak jako každé volby od Sametu. Prý si jen musí ještě rozmyslet, ze které strany...

7 0
možnosti

To je bohužel realita té naší "demokracie"... Demagogové budou ale pořád plácat o komunistech a ohrožení demokracie - černobílé vidění světa je přece jenom pohodlnější. Co si vzpomínám, snad jen "Sládkovci" měli ve stanovách tehdejší Republikánské strany, že členem může být jenom ten, kdo nikdy nebyl členem KSČ (dnes KSČ). Ve zbývajících stranách se pak bývalí komunisté s úspěchem infiltrovali i do těch zodpovědných (nejvyšších) funkcí...

5 0
možnosti
MN

Proboha už s tím Pochem tu diskusi skončete. Jsou mnohem schopnější a reprezentativnější osobnosti na post ministra zahraničí.

6 0
možnosti
Foto

Nechci vědět, jak by vypadala vláda sestavená Vámi....

10 1
možnosti
Foto

To je demokracie, demokraticky smýšlející jedinci si na ni musejí zvykat.

6 1
možnosti
MB

Dnes bude sranda - Ten, jehož jméno se nesmí vyslovovat - Pán trenek, si konečně seskládal svou vládu. Vznikl zatuchlý pokrm, přesto jej bude doporučovat. Jezte, berte a hlasujte - Dnes jsou Koblihy obvzláštně vypečené ! Vláda konečně projde, svědčí o tom - Příznivě aspektovaný Měsíc, který poukazuje na silné spojení se silami přírody a mamonu. Vše potvrzuje, i rudo - oranžová observatoř ... :-)

9 9
možnosti
LH

Zažil jsem modrocernou koalici rozkradli co mohla... A bez koblih

10 0
možnosti
Foto

Je to s vámi složité. Ne, že by se s vámi nedalo souhlasit, ale vy jste tak neustálý negativec a kritik, tak strašně se vám nelíbí nic a nikdo - současné poměry, minulé poměry, mladí, staří, matky...prostě všichni a všechno, že to prostě nejde brát vážně.

Jste jako z filmu "Mravnost nade vše" a stejně jako v tomhle filmu by mne zajímalo, jak je to s vámi ve skutečném životě. Snad není tak smutný jako vaše blogy.

16 0
možnosti
VS

Blogy jsou smutné, protože to, o čem autorka píše, bylo skutečně smutné, nikdy až tragické.

4 5
možnosti