Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jste-li opravdu vytočená, změňte banku

1 0
možnosti
MB

Jde o ČSOB. Po chvíli zmaten jsem to, jako neumětel zdolal. Narazil jsem na "Heslo". Mylně hledal to pra - původní. Zjistil, že si mám zadat své, nové! Libovolné - Hlavně pak splnit kritéria - Počet číslic, písmenko malé a velké. Vysvětlení je u otazníčku, červeného vykřičníku = stačí kliknout myší. Obsluze je sdělen nárok. Poté se vše ozelení. Přes @ banky - Vstup volný, vše funkční.

Důležité - Následně lze s "Novou identitou", ovládat účty s původním mobilem - starým. Klasika jako doposud, cestou SMS kódů. Žádná změna ... Nebo s mobilem "chytrým" + stáhnout si bankovnictví. Následně možno používat jako - "Skener QR a čárových kódů". Není ovšem nutno ! Jde o volbu .

Objektivně dodávám, že přístup banky je rozumný. Pořád jde o ochranu uživatele a jeho možnost volby ... Má "Panika uživatele", byla zbytečná, jde to. Realizovat možno kdykoliv - PO - pá, So - ne ... :-)

0 0
možnosti
VV

Nejen ve vasi.

A jiste jim ty nesmysly zase naridila EU.

0 0
možnosti
Foto

No myslím, že si ještě užijete. Banky teď budou k potvrzování plateb přes internetové bankovnictví používat tzv. IP Key, místo klasického SMS kódu. Má to ale jeden háček a to zásadní. Pokud nebudete mít tak chytrý telefon, že do něj lze nainstalovat aplikaci pro používání IP Key a to jsou většinou telefony dražší cenové kategorie, máte smůlu. Na můj dotaz zda pro nás, kteří nepotřebujeme až tak chytrý telefon ke svému životu, mají místo SMS kódu náhradní řešení, mi bylo sděleno, že se na tom pracuje. A nebude kam odejít, protože z nařízení orgánů EU na tento systém (údajně pro vyšší level zabezpečení) musí přejít všechny banky.

1 0
možnosti
PD

Aplikaci nainstalujete i do toho uplne nejlevnejsiho chytraka za 2 tisice

2 0
možnosti
Foto

Pokud mi přijde od banky podobná výzva, řeším vše na nejbližší pobočce banky.

1 0
možnosti
OD

Jojo, zvykejte si. Naši bankéři objevili kouzlo automatizace. Botka je budoucnost, ona se nezakecá, nebere výplatu, nemá nemocné děti, prostě neotravuje těmi lidskými problémy. Pochopte, bankéři jsou chudí, tak musí šetřit.

1 0
možnosti
Foto

Ale jednou lidskou vlastností otravuje. Když zadám příkaz k úhradě v sobotu nebo v neděli, tak mi sdělí, že částka bude připsána v nejbližší pracovní den. Takže o víkendu (a svátcích) také nemaká.:-)

3 0
možnosti
LB

Jste si jistá, že SMS vám poslala vaše banka? Mohl to být podvodník, který se chce dostat k vašemu účtu. Mně nedávno přišla stejná výzva z banky, s níž nemám nic společného a podvodné e-maily mi chodí tak třikrát do měsíce.

12 0
možnosti