Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J81a54n 54Z45í31m31a

5. 8. 2018 21:24

Než tady zas někdo bude mudrovat, je třeba říct. Miloš nás vrací do doby před 30 lety. Tak se i folk vrací v podobě Jardy Hutky do stejných časů které si tak dobře a nejenom ze Svojšic, pamatuju. A ta píseň je i docela pěkná. Můžete si ji poslechnout ZDE https://www.lidovky.cz/milos-ma-oci-v-sloup-pisen-o-zemanove-umirani-pisnickare-hutky-pobourila-hrad-i-duku-gm6-/zpravy-domov.aspx?c=A180803_134206_ln_domov_mber

0 0
možnosti
EK

Co by na to řekl Freud? Smrt jako personifikovaný milenec? A o žralocích se vám nezdá?

2 1
možnosti
Foto

Zemana fotí Ovčáček a ještě k tomu převážně?

Jak jste na to přišla?

Každé médium má své fotografy nebo kameramany, a také rozsáhlé archivy. Ovčáček není placen za to, aby fotil, funkce mluvčího je o něčem úplně jiném.

No a oficiální foto dělal vynikající profík, Herbert Slavík.

2 0
možnosti
JK

Volil jsem Miloše Zemana, protože byl - z mého subjektivního pohledu - o několik délek před ostatními kandidáty, kteří se s ním o post prezidenta utkali. Nevolil jsem ho s nadšením, protože bych raději volil někoho v lepší fyzické kondici s lepším vystupováním. Ale než zdravější getlemanská nula - to raději MZ.

Pokud jde o vaše sny.... Snad psychiatr poradí.

8 6
možnosti

Tohle je tedy síla! I když prezidenta rozhodně neobdivuji, nemůžu se zbavit pocitu, že začínáte působit jako psychicky narušený člověk.

7 7
možnosti
JL

Prectl jsem si blog pani Vlachove jeste jednou, ale prani smrti Zemanovi jsem v nem nenasel. Pouze o Zemanove mocichtivosti jez kompletne ovlada celou jeho mysl. O pochybach autorky, jestli Zemanuv zdravotni stav mu dovoli stoprocente vykonavat svoji funkci. Zadne prani smrti v blogu neni, pouze pochyby. Srovnani muze byt, jako o osobe se slabnoucim zrakem ridit auto.

8 2
možnosti
VV

Ono je to tak, nez zacnete delat ridicak, musite prrdlozit lekarske potvrzeni, ze jste schopen ridit motorove vozidlo. Kdyz dosahnete urciteho veku,musite mit snad kazde dva roky podobne potvrzeni. U prezidenta republiky na neco podobneho ustava nepamatuje.

4 0
možnosti
JF

J74i59ř72í 73F34o12g23e67l

5. 8. 2018 15:38

Nepoštějte si před spaním Hutku.:-P

7 1
možnosti
Foto

J47a98n 93Š15i45k

5. 8. 2018 14:56

Moc, strašně moc se mi chce říci něco, co se mi zdálo o Vás. Ale neřeknu. Jenom kvůli tomu, že jste žena. Přeji Vám hezké sny, ty ovšem člověk může mít jen tehdy, má-li i hezké myšlenky, což se Vás netýká, viďte?. Pěknou neděli

14 5
možnosti
Foto

Já tedy nejsem fanynka M. Zemana, ale přát si něčí smrt....

8 4
možnosti

Taky se říká něco o jámě, že? Být autorkou, tak se krotím.

3 1
možnosti

Zvláštní jak se skloubí dnešní pojetí křesťanské víry s tím přát si něčí smrt:-/

Pro výkon funkce státníka nicméně není hlavní tělesná, ale duševní svěžest...

Pro podobné litánie, jako je tento blog, existují pouze slova jako ubohost, hnusRv

8 4
možnosti
ZB

No jo, jenže Zemanovi chybí oboje. Možná hlavně, ta duševní.

5 1
možnosti