Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Některé ženy vypadají i v teplákách skvěle. Čím upjatější, tím lepší !R^

0 0
možnosti
BG

Doma si člověk může nosit, co chce, když je mu to pohodlné. A co je mu pohodlné, tak se cítí psychicky v pohodě. Nebo taky nemusí nosit vůbec nic a taky se bude cítit v pohodě.

1 0
možnosti
JM

J84a43n 81M90a34r38e13k

29. 10. 2021 20:22

Pokud měl pan Werich pravdu, tak vlastně celá dnešní mládež nejsou člověci. Mladící a mladice s džínami ne s dírama, ale někdy s nohavicema visícími na kusu hadru, ty americké přiblblé čepice s tou páskou vzadu, kde si bláznivé ženštiny strkají ty jejich konské ohony, ženy s trikotovými kalhotami, kde každá nohavice končí jinde, kluci kolem 12 let, mající džíny zavěšené na kuse špagátu, takže jejich rozkrok je pár milimetrů nad kotníky....ZLATÉ TEPLÁKY!!!!!!!

0 0
možnosti
TT

Nemáme za sebou lockdown, dobré ráno.

0 0
možnosti
ES

E69v70a 12S49á44d22e44c94k74á

29. 10. 2021 16:25

V Otázka je jasná. Je ta žena šťastná? Jestli ne, dieta ji nemine! R^:-)

0 0
možnosti
JK

Když jdu na divadelní představení Orwell 1984, které se odehrává v socialismu, kde jsou téměř všichni stejně a chudě, nezajímavě oblečení, tak přece si do této atmosféry nevezmu oblek.

0 0
možnosti
SL

V čem chodíte na Bídníky či Cimrmanovu Afriku? :-)

0 0
možnosti
Foto

V úterý jsme byli v divadle - v Liberci. A jsem velmi potěšena tím, co jsem viděla. Zahlédla jsem pouze dva burany v riflich a tričku (mikině). Jinak ostatní oblek, nebo alespoň košile s kravatou, dámy šaty, nebo černé kalhoty a halenka.

Není to s námi tak zlé.

Myslím, že žen, které úplně rezignovaly na svůj vzhled, není tolik. Zas přeháníte, jako obvykle.

A vytahané tepláky "s boulemi", které některé dámy nosily doma, jdou také minulostí.

2 0
možnosti
JK

Rifle a mikina v divadle nejsou buranské, pokud jsou čisté.

0 2
možnosti
Foto

J16a87n 15Š13i92k

29. 10. 2021 12:52

Nikdy nevím, proč ten či onen je obézní, proto ho nesoudím. Mohou za tím být třeba psychické problémy s kterými nemám zkušenosti a nevím, jak bych se s tím vypořádal sám. S tím oblékáním máte pravdu, je to katastrofa. Dneska už i ve finančních ústavech manažeři běhají v riflích a tričku. Divadlo a kino a restaurace, to už jsou teplákové záležitosti dávno. Fujtajbl. Přitom u nás na vesnici se lidi na nedělní odpolední procházky oblékají hezky, ale ve městě v pracovní dny je to někdy tragédie. Vždycky jsme se smáli Rusům, že všichni nosí tepláky a přitom teď nejsme o nic lepší. Hezký den

1 0
možnosti
Foto

S tím divadlem. Jak kde. V Liberci dobrý.:-)

Akorát to by nebylo divadlo, aby tam alespoň jednomu troubovi nezazvonil mobil 5 minut po tom, co jsme slyšeli hlášení :Prosim, vypněte si své mobilní telefony.

1 0
možnosti
EK

Proč si na to stěžujete? Vždyť tím spíš vy elegantní vyniknete.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik