Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den paní Vlachová, jakkoliv souhlasím s příspěvky diskutérů níž a skutečně bych nechtěl být Vaším zetěm, nemohu minout podstatné porušení pravidel. Doslovně tam stojí:

Bloger má právo svobodně vyjadřovat své názory. Nesmí však při tom neoprávněně zasahovat do práv třetích osob, např. poškozovat jejich dobré jméno nebo zasahovat do jejich soukromí.

V případě tohoto blogu se to týká prakticky celého textu. Váš blog stahuji z hlavní strany, další takto urážlivé blogy již prosím do našeho prostoru nevkládejte. Za administraci Patrik Banga, vedoucí admin.

5 0
možnosti
Foto

H41a80n97a 27V42l37k74o51v96á

10. 1. 2019 19:00

Nestačím zírat a Blesk závistí bledne.

Všechno napsala níže paní Palková, já jen dodám to co píšu níže - paní překladatelka a učitelka angličtiny zřejmě nedošla úrovně poměrně běžných frází a tak překládá otrocky....

Již dříve jsem doufala že mé dcery nepotkají jejího syna, protože taková tchyně je na rychlý úprk a teď doufám i v to že nikdo z mých blízkých se s ní nesetká jako s překladatelkou či učitelkou.

6 0
možnosti
Foto

napsat o někom lakomá špindíra je dost síla, ikdyby to všechno bylo jak popisujete a vy nepřeháněla tak je trapné takhle veřejně se vyjádřit o partnerce svého syna, pokud je to známá osobnost tím hnusnější to od vás je-špinavé okno se může umýt ale špinavé duše se těch kteří jen drbají pomlouvají posuzují jiné ty se tak snad neočistí-hlavně že začínáte citací ze Starého zákona abyste vypadala ušlechtilá ale tenhle článek je fakt děs-krásná ukázka jak pokrytečtí bývají ti co se zaštiťují náboženstvím jestiže se dotyčná sama stará o dva syny asi časově ani finančně na tom není nejlépe nebo alespoň ne tak dobře jako váš syn protože v Norsku mají třikrát vyšší příjmy-požadovat po ní peníze za benzín, když tak jako tak byste tam jela a pžitom tvrdit že ne ubohá, fotit si její ložnici, to promiňte, nevím kdo je tu ubohýRv

6 0
možnosti

Tímhle blogem jste synovi jistě udělala radost...

Že Vám to není trapné.

6 0
možnosti
Foto

Vše si nechala pro sebe a pak to hodila na blog.

1 0
možnosti
ZB

Teda to je děs, ty vaše hlášky. Lituju každou ženu, která by měla být vaše snacha, to musí být za trest.

Jo a kdyby mi potenciální tchyně fotila ložnici a měla podobně trapné kecy jako vy, tak ji pošlu taky někam.

4 0
možnosti
EK

Na to je hezké české přísloví, vodu kázal, víno pil. Teda možná, že není původně české, nerada bych zase dostala nějaké oikofobní kázání, ale je naprosto výsižné a univerzální.

3 0
možnosti
LH

"O českém rasismu" - autorka paní Vlachová - fakt se bavím :-) :-) jak mají všichni rozumy než se to týká jich :-) :-) :-)

3 0
možnosti
Foto

8-oexistuje ve vašem životě něco, na co byste si nestěžovala???

4 0
možnosti

Opravte si prosím nadpis. To, že jste byla sama v Mexiku, nezavinila jedna lakomá špindíra Doňa, ale Vaše netolerance k přítelkyni Vašeho syna. Jste sama opravdu tak dokonalá, zamyslete se nad sebou?

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

To myslíte vážně? Cituji z Vašeho článku: "Afroameričankou, jakousi Doňou, žijící v Praze. Jedná se o jednu z osobností, která si říká celebrita, neb kdysi zpívala v jakési opičí kapele..."

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695559

Opravdu ta kapela byla opičí? A Vy si troufáte druhé moralizovat?

3 2
možnosti
JA

J32i70ř82í 91A39l45e14x19a

10. 1. 2019 12:07

Když tak jmenovali.....

0 0
možnosti