JN

Přiznám se, že mi u Vašich posledních dvou blogů něco nehraje. Proč by ředitel školy, jejíž název jste v předminulém blogu neuvedla, a ani nenapsala, v kterém regionu se nachází (napsala jste pouze, že se jedná o obchodní akademii, ale těch je v ČR kolem stovky):

https://blog.idnes.cz/helenavlachova/mate-doma-stredoskolaka-bojuje-s-anglictinou.Bg24040521

měl takhle vyvádět a vyhrožovat Vám, že poškozujete pověst jeho školy?

(Pokud v tom tedy není i něco jiného než Vámi zmiňovaný blog).

Foto

To je přeci jasné: hájí sebe, ale schovává se za školu.

LP

Prostě jste měla možnost ochutnat vaší vlastní medicínu.

Foto

Neumím si představit, že by se mnou po třech takových blozích jakýkoli ředitel nezametl. Já jsem se prala jenom s Cermatem a začal pětiletý mlýnek. 😂

MK

Jenže posléze pan ředitel obrátil. Najednou začal proti mně útočit a vyhrožovat mi, že se spojí se svým právníkem a podá na mě žalobu, neb jsem poškodila jméno školy. Přitom jsem nespecifikovala, o jakou školu jde. Neuváděla jsem žádné jméno školy, její lokalitu, nikdy jsem nikoho nejmenovala...

Zdroj: https://blog.idnes.cz/helenavlachova/reditel-jenz-pouziva-estebacke-praktiky.Bg24040609

Tak já nevím, ale když napíšu řediteli školy e-mail, že ve své škole zaměstnává nějakého nýmanda, tak tu školu asi specifikuji, ne? Nebo ředitel řediteluje více školám?

Foto

Já to chápu tak, že konkrétní údaje o škole a řediteli nezveřejnila. Asi jste měla štěstí a podobnou situaci nezažila.

  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik