Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Svým mužstvím dokazujeme lásku? Není to nějak málo? Vám, pokud jste tedy žena (o čemž někdy při čtení vašich blogů docela pochybuji), to tak stačí?

No, proti gustu žádný dišputát, ale upřímně řečeno - já bych takovou ženu opravdově milovat nedokázal.

Ale na druhé straně - proč si chvíli neužít, když je žena krásná a taky to zrovna chce, že?;-)

0 0
možnosti
Foto

Proč?

Protože je to baví. Stejně jako ženy :-)

2 0
možnosti
PK

Jsem překvapen, kolik pohoršení a “pravd” je zde v diskusi. Jen jste napsala blog, váš pohled, který má racionální základ :-)

0 0
možnosti
Foto

Jednou mi jeden kamarád na dotaz , proč chtějí muži jinou ženu, když jsou spokojeni ve vztahu, řekl: Víš, je to jako kdybys pořád jedla laskonky a nikdy nezkusila větrník....trochu mne to zarazilo a jestli to tak je, tak smůla holky... Jedině se občas stát větrníkem či špičkou .))) a tu jsme vzpomněla na toto úžasné video, pokud neznáte. https://www.televizeseznam.cz/video/jak-nas-vidi-svet/likerova-spicka-zakusek-ktery-se-cizinci-stydi-jist-57343920. hezký den s úsměvem.

2 0
možnosti
Foto

Naprosto chapu ...kdysi jsme chtela založit školu lasky...kolik rozvodu by ubylo, kdyby toto ženy chápaly a věnoval se čas kultuře milování aj... Jen bych doplnila...Někteří muži potřebují milence...někteří potřebují milenku, i když mají bohatý sex,. život .)))V:-P

0 0
možnosti
EH

Moc kategoricky jednostranný úsudek. Ale ve většině případu to tak bude. Tj. partnerka vyhovuje ve všech oblastech kromě sexu. Jinak by se rozešli, kdyby tam byly další neduhy.

Někdy ale si dotyčná nabrnkne alfasamce podvědomě toužícího rozšiřovat DNA ze široka. Anebo toho chlapa láká dobrodružství a riziko.

0 0
možnosti
Foto

J96a19n 13H87i79n32k

21. 7. 2020 10:50

Zdravý úsudek.

0 0
možnosti
Foto

Dost jednostranný úsudek.

0 0
možnosti
PK

Všichni podvádíme. Někteří z nás podvádějí celý svět, každé stvoření, které potkají. Někteří jen vybrané jedince, manželky a milenky nebo matky a otce. A někteří podvádějí jen sebe samé. Ale nikdo z nás není naprosto čestný vůči každému, trvale a ve všem. Bohužel, potřeba podvádět patří mezi břemena, která musí náš politováníhodný rod nést.“

Dean Ray Koontz

To podepisuji,,,,;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

J44o69s51e95f 88B21á61r95t98a

21. 7. 2020 10:26

Jinými slovy dobře je, když muž nepotřebuje milenku (manželku nebolí hlava).

2 0
možnosti
Foto

Druhý díl se bude jmenovat Proč ženy potřebují milence?:-)

5 0
možnosti