Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Miloš Zeman byl nejhorší prezident a vlastizrádný Putinův služebníček? Václav Klaus nebyl lepší! Ale největší vlastizrádce byl bezpochyby Klement Gottwald!

:-)

5 0
možnosti

Autorko: a to, že Zeman odsoudil invazi na Ukrajinu už nepíšete, neboť se Vám nehodí do krámu co?

2 6
možnosti

Už v roce 14 jsem napsal, že se za Zemana stydím. A vyskočili po mně ti, kterým jsem svým názoremm rozslapal babovicku Miloše. Ale nestalo se od roku 14 nic, či by muj náhled na Zemana zmírnilo. Nic. Nic! Naopak přišel Novicok, Vrbětice a ztratil se čínský poradce. Už se za Zemana jako prezidenta budu stydět jen rok. Naštěstí!

8 0
možnosti

Já se nestydím jenom za Zemana, ale také za naši společnost, že dopustila, aby podruhé byl tento donedávna ochlasta a Putinův patolízal zvolen. Proto podporuji petici bývalých disidentů a politiků, aby Zeman odstoupil.

7 2
možnosti
Foto

Za Zemanovy vlády naše republika vstoupila do NATO, připravoval se vstup do EU a Zeman vždy jasně říkal, že je pro EU a hlasoval pro, jeho postoj je tedy jasný. Například na rozdíl od Ivana Bartoše, který hlasoval proti vstupu a dnes je zarytý příznivec EU.

3 1
možnosti
Foto

Ano, za Zemanovy vlády naše republika vstoupila do NATO a Zeman se vyslovoval pro vstup do EU. Když se stal poprvé prezidentem, tak nechal na pražském Hradu dokonce i vyvěsit vlajku EU - to ale asi jen proto, aby se odlišil od prezidenta Klause, který vlajku EU odmítal.

Později se ovšem začal o NATO i EU vyjadřovat kriticky, přičemž o Rusku a Číně se nikdy kriticky nevyjádřil - těm naopak lichotil.

9 0
možnosti
Foto

Zeman je nejhorším prezidentem nejen v novodobé historii, ale patří mezi nejhorší prezidenty celého samostatného Československa. Osobně ho dávám na úroveň dalšího zrádce, Husáka.

7 4
možnosti

To nevim. Mozna byl Klema horsi, ale pro mne je ten soucasny nejodpornejsi.

Gustav aspon nelhal.

3 3
možnosti
Foto

Předseda Senátu Miloš Vystrčil a předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová už odmítli pozvání na předávání vyznamenání na Hradě v pondělí 7. března. Nezapomínají na dlouholeté postoje prezidenta Miloše Zemana k ruskému protějšku Vladimiru Putinovi. Pozvání odmítla i řada dalších významných osobností.

Miloš Zeman za dobu svého prezidentování podělal snad úplně všechno. Prezidentský úřad přivedl na úroveň hospody 4. cenové skupiny. Úplně zkrachovala jeho politika lezení do zadku Číně a Rusku. Výrazně přispěl i k tomu, že jeho bývalá strana ČSSD byla v podstatě zadupána do země. V závěru svého fungování v úřadu se ocitl v situaci, kdy ho už prakticky nikdo nebere vážně.

11 3
možnosti

Pan Zeman, doslova prohospodařil sebe sama. V mých očích budí lítost, s úsměvem. Jde o posledního Dinosaura. Přesto vklady má. Rozbil tezi, že sečtělý člověk může být moudrý. Podobně, že v čele státu má stát politik. Mahátma Gándhí v Indii, slovenská Čaputové, nebo současný Zelenský Z komika státník, Miloš cesta opačná. Spousta našich prezidentů byla souzena a v base. Nikdo ovšem z pomluvy a lži. Miloš vtiskl nový obsah pojmům - Morálka, čest, kanály, dno, žumpa a voluntarismus. Taky slovo. Rád mluví, jeho slovo, nemá žádný význam. Kdo byl včera nedůvěryhodným, je dnes milým Andrejem. Nemyslím si, že je agent. Přesto se mu ČR podařilo zesměšnit. Potěmkinovskými, čínskými investicemi. Lezením po rudé zdi. Mlčením k výročím 1968, duchařením s kelímky. Přesto Miloš pochvalu zaslouží. Zpopularizoval jméno - Ferdinand Peroutka. I Zelenského trumfl, v klenotnici ... :-)

13 1
možnosti

Také nevím, zda byl agentem StB, ale jeden z vás mi poslal jeho evidenční číslo a krycí jméno! Každopádně je velmi nebezpečný pro náš stát, protože se vysmívá tajným službám, pravdě a úctě k druhému člověku! :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik