Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano, souhlas! Jde o falešný obchod se strachem!

Na koronavirus se prakticky neumírá, na koronavirus zemřely pouze dvě zdravotní sestry! Jinak v době, kdy naši politici naši zemi zastavili včetně ekonomiky, úmrtnost ve skutečnosti oproti loňsku klesla!

Buďme rozumní, nebojme se, chovejme se zodpovědně a nic nám nehrozí!

:-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JS

Souhlasím a děsí mě že se zbláznil celý svět...

1 0
možnosti
PC

Vynikající článek, naprosto pravdivý!

Ano, vyvoláváním strachu prostřednictvím negativních, mnohdy vymyšlených a účelově podaných zpráv, lze docela snadno manipulovat davem, a dostat tak společnost tam, kam se těm nahoře hodí. Ostatně historie o tom podává množství reálných důkazů. Smutné je, že se z toho lidstvo nepoučilol a asi nikdy nepoučí.

Karma R^R^

1 0
možnosti
LV

Ze zprávy Národní referenční laboratoře pro chřipku a nechřipková respirační onemocnění z 20. týdne 2019 vyplývá, že počet aktuálně nakažených dosáhl hodnoty 688 na 100 000 obyvatel, což je zanedbatelná hodnota. Zpráva za letošní 20. týden ani žádná konkrétní čísla neobsahuje. Chřipka asi už přestala existovat, nahradil ji covid. Jen nějak nedtíhá. I přes jeho údajnou daleko vyšší infekčnost zatím aktuálně postihuje asi 12 x méně obyvatel, než ta chřipka, když je zanedbatelně rozšířená...

Jenže jak z toho ven? Jak vysvětlit těm, kteři podlehli té obrovské masáži, proč nejdřív totálně zlikvidují ekonomiku, že to vlastně bylo jen mnoho povyku pro nic?

4 0
možnosti