Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prosím Vás, kolikrát ještě v článku vyzdvihnete, že jste VŠ vzdělaná? Je to patent na rozum. A ostatní, kteří nemají VŠ jsou něco méně? Nebo myslíte, že k občanům bez VŠ se stát chová spravedlivěji?

1 1
možnosti
IK

Nějak jsem nepochopila, proč, abyste se mohla stát obětí bezpráví a neschopnosti orgánů činných v trestním řízení, je podstatné být žena 60+.

Že si příslušné instituce nejsou schopny poradit se stalkerstvím, vyhrožováním, výtržnictvím, vandalstvím, narušováním soužití a notorickými silničními piráty, je všeobecně známá věc. A obětí může být jak zralá osamělá žena, tak mladý muž nebo rovnou celá rodina. Nevím, proč si myslíte, že obětí trestné činnosti, kterou politici tak rádi označují za "bagatelní" a policie i justice k nim tak přistupuje, by měla být jen určitá skupina lidí - konkrétně ta, do které spadáte.

Jinak s vámi nelze než souhlasit - bezpečnostní složky nemají zájem chránit občany před obtěžováním a ohrožováním. Může vám být útěchou, že až vás ten váš stalker zavraždí, tak ho policie hbitě vypátrá, usvědčí a předá soudu, který mu nekompromisně napaří osm let natvrdo.

3 0
možnosti
RP

Divím se že se to nestalo dřív vzhledem k tomu jak se na několika blocích autorka nelichotivé vyjadřovala o svých sousedech - důchodcich. A nejen o nich . Ale že po volbách je nespokojená s prací PČR ...to přeci není možné ;-).

4 0
možnosti
KT

Vzhledem k vašemu dlouhodobému působení na blogu a neustálým nářkům nad zlými a špatnými občany naší vlasti, předpokládám, že to nebude stalker, ale někdo, komu připadají vaše způsoby nesnesitelné. Stačí najít vaše starší nenávistné články třeba o přítelkyni vašeho syna nebo strašném okolí, které neustále kritizujete.

5 0
možnosti
SB

Když někdo napíše něco podobného, očekával bych, že k tomu připojí konkrétní příklad, konkrétní vylíčení konkrétní historky apod.

Ono totiž to, co píše autorka, mnohdy platí i naopak: ženě projde mnohé z toho, co by muži neprošlo. Řekne se "slabá ženská a silnej chlap", avšak někdy ta "slabá ženská" může být hysterka non plus ultra a naříkat si nad osudem, který si ve skutečnosti pokazila sama. Potom slyšíme, jakou že ta chudák Veronika má smůlu na chlapy, a podobné historky. Avšak některé ženy za svobodna přímo šílí po alfa samcích a potom se diví, když si takový samec to své písmeno alfa přinese i do manželství a aplikuje ho i v partnerském vztahu.

Některé věci se prostě navzájem vylučují. Muž nemůže chtít za manželku cudnou pannu a zároveň zkušenou mistryni sexuálních praktik. A žena nemůže chtít alfa samce a zároveň ohleduplného hodného podpantofláka.

Zkrátka a dobře, i když já jsem dával příklady z partnerských vztahů, ale tento blog se týká spíše občanského soužití, přesto platí, že takovéhle obecné povzdechy, jako je tento blog, nic nikomu neřeknou, jestliže nejsou doloženy vylíčením alespoň jednoho konkrétního příkladu. I to je málo, protože to. co se stalo pouze jednou, může být výjimka nebo i to vylíčení může být silně jednostranné a neobjetivní, avšak je to alespoň něco. A lepší něco než nic. Než takové nic, které jsme dostali v tomto blogu, pokud jde o konkrétní příklady.

1 0
možnosti
Foto

Rozumná úvaha pane Beneši. Pokud člověk nezná pozadí příběhu - názory druhé strany, nemůže soudit. Mám zkušenosti, že některé osobní problémy si lidé způsobují sami, svým často y nerozumným chováním a jednáním. Co se týká stalkingu vůči němu existuje u nás zákon. A ten snad platí. :-/

2 0
možnosti
Foto

Pokud dáte oznámení na policii za podezřelé chování, stalking, tak ta si dotyčného musí zavolat a vyslechnout, proč se nacházel zrovna tehdy tam, proč pravidelně chodí tam, kde se nachází stalkovaná osoba atd.

0 0
možnosti
LP

Kdo vi, co jste tomu stalkerovi provedla pred tim, nez vas zacal stalkovat. Ja vidim velky spatny i ve vas. Narikate nad stalkingem, ale duraz kladete hlavne na sve vzdelani a postaveni. Nicmene bych chtel stalkera vyzvat, aby s tim prestal. Jen hovado muze nekoho pronasledovat, kor zenu. A bez ohledu na jeji vzdelani. Tak se snaz byt nad veci a ukaz nepriteli, ze moudrejsi ustoupi. At uz ti pani Valachova rekla cokoli. Ukaz ji, ze jsi lepsi, nez ona. Diky.

0 0
možnosti
SL

"ale duraz kladete hlavne na sve vzdelani a postaveni"

Inteligentní žena si pravděpodobně snadno poradí :-).

Z vlasní zkušenosti vím, že boj nepřináší žádnou radost i když zvítězím ...

Většinou se vyplatí zjistit, proč se do mě dotyčný naváží - a pokud na to přijdu, tak se mu třeba i omluvím (za něco, co jsem nepovažoval za důležité a nevědomky zapřičinil konflikt).:-)

Pokud na nic nepřijdu (po rozhovoru s dotyčným), tak vyklidím pole a nechám to být. Když bude pokračovat, tak se velmi tvrdě bráním (nemusí to být fyzicky). Pár sporů jsem tak vyřešil a je to radost (problém zanikl) :-);-)

0 0
možnosti
ŠM

Paní Vlachová,dokud nenapalní skutkovou podstatu a bude jen vyhrožovat a na to nebudete mít svědky,ani pořízený zvukový a nejlépe videozáznam, pak PČR nic moc dělat nemůže..jinými slovy- musí počkat,až bude čin dokonán..bohužel..existuje organizace Lidé v tísni (nezaměňovat s Člověkem v tísni), tam Vám poradí i právní věci bezplatně....

0 0
možnosti
MB

Očítám Vaše oznamování docela rád - dnes jsem zmaten jako žák Plha. Nerozumím psanému textu. Je tam moc trudna, věku a vzdělání. Mám to jako s rozbory básní. Co chtěl autor svým věrným vlastně sdělit ? Bezpráví pro VŠ + 60 praví ... ? :-)

4 1
možnosti
HV

Nějak jsem neporozuměl Vašemu nekonkrétnímu vzdychání nad zlým světem. Nebo myslíte, že pokud je někomu 30, je muž a zámečník tak se mu nemůže dít bezpráví? A co 40-ti létá prodavačka? Nebo 50-ti letý vědec na univerzitě?

4 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik