Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Napsala jste to dobře. Takovými se to ve vládě jen hemží a rýsuje se, že nejen ve vládě, což odráží katastrofální stav celé společnosti, a to nejen u nás.

Není vůbec podstatné dosažené vzdělání, protože psychopatie je úplně o něčem jiném. Psychopatovi jde vždycky pouze o moc, nemá žádnou empatii a jde za svým cílem i přes mrtvoly. V nejvyšších postech je koncentrace psychopatů velmi vysoká, což samozřejmě vyplývá z výše uvedeného.

Např. MUDr. Jan Hnízdil a MUDr. Radkin Honzáķ o tom napsali celou řadu publikací a poskytli neméně rozhovorů a přednášek.

0 0
možnosti
DK

Nezdá, paní Vlachová, nezdá...

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti

R^

Vážená paní Vlachová!

Chápu Vaše rozhořčení nad naší společností, které nevadí ani komunisti, ani estébáci, ani lháři, ani podvodníci, ani ďábelsky se mstící politici. Volíme si prý své zástupce podle toho, jací jsme sami. Nevěřím! To by byla špatná vizitka českého národa! U nás působí četní ruští agenti a žijeme ve válce s Ruskem, v hybridní válce, ve které jsou Rusové velmi úspěšní!

Co s tím? Naší jedinou obranou je život v pravdě, život v úctě k druhému člověku, úctě ke spravedlnosti, právnímu státu, svobodě a demokracii! Takovému vzájemně vstřícnému chování nás učil Ježíš z Nazareta, kterého jsme nepochopili, který pro nás přinesl spásu jako korekci naší autodestrukce.

Vás, milá paní Vlachová, udivuje, že vzdělaný člověk, vysokoškolák dokáže patřit ke spodině lidské společnosti, že prospěchářsky vstoupil mezi komunistickou sebranku a dokonce mezi udavačskou lůzu?

Někdy si tak říkám, zda ten vysmívaný středověk nebyl mnohem výš než my dnes, protože odborné vzdělávání bylo vždy doprovázeno morálním vzděláváním.

Nemá cenu bědovat! Je třeba začít změnu společnosti sám u sebe! Budu-li ctít pravdu, nebudu volit lháře jako svoje zástupce, budu-li spravedlivý, nebudu volit do čela státu zloděje, budu-li vzdělaný, nebudu volit hlupáky! Prostě kandidáty poznám, když budu usilovat o spravedlnost u sebe!

Jsem optimista, věřím v českého občana! Nelze žít v pekle závisti, nečnávisti, podvodu, lží a mstivosti!

:-)

4 0
možnosti
JS

Nevím proč Vám vadí ministr a nevadí Vá generál uvažující o kandidatuře na prezidenta. Máte správné třídní pojetí.

1 8
možnosti

Naopak! Vaše myšlení, pane Slavíčku, je třídní, stranické!

Pro posuzování u paní Vlachové je základem lidskost, kvalita člověka! A ta se posuzovat třídně ani stranicky nedá!

Vy ctíte komunisty a estébáky, proto Vám Arengerger nevadí. Kdežto paní Valachová vnímá kvalitu člověka bez ohledu na jeho zařazení Vámi!

:-)

7 0
možnosti
FG

Pne Bicero, komunisté jsou u nás od r.1989 pořád ve vládách i v různých důležitých funkcích, tak jako v Německu po r.45 to byli nacisté. Nějak mi však u nás chybí ten hospodářský zázrak.

4 1
možnosti
Foto

Ale on se některým (bývalým) komunistům hospodářský zázrak taky podařil, ovšem jen na svém. Mám jmenovat? ;-D

10 0
možnosti
PN

P81e62t98r 89N39e47d34v36ě75d

14. 5. 2021 10:37

Je zábavné číst řádky pramenící ze závisti a odvolávající se na něčí chvilkové komoušství......Nebyli to právě komouši, kteří nesnášeli majetnější, schopné a chytré? Možná mají pravdu ti Američtí generálové.....

2 7
možnosti

Pane Nedvěde, všimněte si toho, že to nenávistné hodnocení pochází od Vás, nikoliv od paní Vlachové! :-)

5 0
možnosti
MS

Svědomí je poněkud tvárný materiál, a při "dobré" práci s ním se ani moc ozývat nemusí. Viz Babišova slova, že je vysoce morální člověk. Obávám se, že to myslel vážně. :-P

Ahrenberger jako řada jiných bral průkaz KSČ jako pracovní knížku umožňující překonat kádrový strop pro nestraníky. Po roce 1989 se možnosti znásobily, zřejmě se naučil pohybovat na hraně zákona a nejspíš občas i za jeho hranou. Vzít ministra zdravotnictví za podmínek, z nichž se lidem s jen trochu rovnou páteří zvedal žaludek, bral jen jako další příležitost k posílení vlivu. Na veřejnosti slušný a usměvavý, ale povahou evidentně dravec.

2 1
možnosti

Vy ctíte lháře, zloděje a podvodníky? Vám amorálnost Vašeho chráněnce nevadí? Inu, vrána k vráně sedá, sup supovi oko nevyklová, že? :-)

0 0
možnosti
MB

Nalejme si vína čitého. Do KSČ, nedej bože Stb nikdo vstupovat - spolupracovat nemusel. Důkazem je můj rodič revanšista, se špatným třídním původem. Přesto objel západní Evropu, kontrakty. (Karnola Krnov) .

Pravda, v noci spal blbě - Posadil se na okraj postele - "Zatrolení komunisté, ani v noci nedají pokoj" ! A spal dále . (Já dětsky čučel). To ještě netušil :

Agent Bureš, se bude radit s Falmerem. "Kůže" ! To zní hrdě a znale, to bude zdravověd ! Ba, ba přitakal soudní recidivista - bývalý komunista z Hradu. :-)

7 0
možnosti
JV

Že by vašeho otce revanšistu se špatným třídním původem pouštěli na služební cesty na Západ jen tak, to vykládejte někomu jinému. Možná vám jen všechno neřekl.

0 0
možnosti