Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I45v68o 96Ž86á14č47e40k

6. 11. 2017 10:25

Pokud splní zákonné podmínky, je všechno v pořádku. A to, že někdo podá kandidaturu poslední den, neznamená, že nad tím předtím nepřemýšlel. Já také už teď přemýšlím nad tím, koho budu volit, ale definitivně se mohu rozhodnout třeba až ve volební místnosti. Proč by člověk neměl ke svému rozhodování využít všechen čas, který má k dispozici?

0 0
možnosti
Foto

A už jsem pochopil, proč to momentální hnutí mysli. Ministerstvo vnitra vydalo stanovisko, které umožňuje každému poslanci či senátorovi podpořit více kandidátů na prezidenta. Neuvěřitelné.

0 0
možnosti
Foto

Co je na tom neuvěřitelného? Alespoň bude větší legrace.

0 0
možnosti
Foto

Já k věci povím toto:

Na prezidentskou volbu v roce 2013 jsem měl jediný názor: Nechtěl jsem za prezidenta normalizačního kariérního komunistu Fischera, zvláště pak proto, že ten koho tajné služby té samé KSČ ku prospěchu využívaly (viz třeba Andrej Babiš a jeho údajná spolupráce s StB) má chodit kanály?

To je přece naprosto chucpe, to jako kdyby na německého prezidenta kandidoval bývalý člen NSDAP.

A Karel Schwarzenberg ve druhém kole? Myšlenka, že by měl být prezidentem mi připadla zcela absurdní.

A nyní? Proti amatérům nastoupil profesionál a myslím, že vítězství Miloše Zemana bude viset na vlásku

0 0
možnosti
MB

Vyjadřuji se konzistetntně. Pokud se podaří záměr M.Zemanovi, být opakovaně zvolen - netěší mne to. Vidím pak nástup zcela nového směru - Byzancie. Vrchol propojování osobních ambicí s nečistým oligarchismem. Vše pochopitelně zabaleno do úhledného vánočního balíčku státotvornosti. Topolánek je pošpiněn - nikdo čistý neexistuje. On však existuje, jako první, reálná možnost - výše popisovaný záměr překazit. Ruku na srdce pragmatické - M.Zeman s A.Babišem - hrají o vše. Stačí tak málo, aby současný prezident - zvolen nebyl ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak Topolánek splu s Nečasem jsou téměř stejně velcí rusofilové jako Zeman.

0 0
možnosti
Foto

Jenom k Zemanovi: Jeho druhé volební období může být zcela jiné než to první, protože nebude už motivován k tomu, aby byl znovuzvolen.

0 0
možnosti
VH

Ale bude trvale motivován k tomu, aby si kompenzoval svůj pocit méněcennosti.

0 0
možnosti
Foto

Pan Topolánek, ať je jaký chce, je jediným politicky relevantním kandidátem. Celý zbytek té skvadry jsou naprostí političtí amatéři. Panem Drahošem počínaje a panem Hynkem konče.

Já Mirka Topolánka volit nebudu. Ale přeji mu z celého srdce aby těm politickým kandrdasům vyprášil kožich.

A autorčina myšlenka že prezident by měl být ten kdo byl nejpilnější a nasbíral nejvíce podpisů je dosti zmatená.

2 0
možnosti
Foto

Autorka si třeba jenom kreativně vykládá legislativu pro volbu prezidenta. Zákon prostě dovoluje vstoupit na kolbiště zadní brankou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik