Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aféra kolem majetků exministra zdravotnictví mi připomněla běsnění komunistických závistivců v padesátých letech minulého století.

1 1
možnosti
Foto

Je zde dost významný rozdíl. V 50. letech byli plošně pronásledováni lidé s větším majetkem. Současná aféra se točí především kolem ministrova mlžení až lhaní o majetkových poměrech a příjmech.

Majetek samotný nebo příjmy nejsou nic proti ničemu, pokud byl ten majetek nabyt v souladu se zákonem i uzavřenými smlouvami a příjmy byly řádně vykázány a zdaněny.

1 0
možnosti
PS

P90e69t24r 34S17k47á80l56a

26. 5. 2021 12:27

Uvádět na pravou míru toto nesmyslné srovnání snad ani nemá cenu. Soudný čtenář si o tom pomyslí své, pan Bicera bude i nadále obhajovat současnou vládní garnituru podobnými "argumenty".

1 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že má majetek v souladu se zákony. Hodně toho zdědil a část "vydělal" v pozici šéfa špitálu. Sporně, ale určitě legálně.:-/

0 2
možnosti
PS

P55e81t26r 84S74k21á95l72a

26. 5. 2021 13:03

A Vy se domníváte, že poukazování na sporně nabytý majetek ministra právě zneužitím funkce šéfa špitálu je totožné s běsněním komunistických závistivců z padesátých let?

1 0
možnosti
Foto

Pokud si dobře vzpomínám, tak se před tím, než sdělil pravou výši svého majetku a příjmů, odvolával na svá daňová přiznání (že podle nich žádný velký majetek ani příjmy nemá). Takže buď "jen" lhal, nebo k tomu navíc ještě bude muset hodně o svých příjmech a daních vysvětlovat úřadům. Zajímavá je také otázka pravdivosti údajů, na základě kterých odkoupil nemovitost v Praze.

Obecněji: Ten pán by měl mít mít důvěru občanů při správě jejich věcí. Jak má ale mít nějakou důvěru, když prokazatelně lže?

0 0
možnosti
MB

Štěpáne, proč matete ? Tady nejde o objem majetků. Tady jde o způsob nabytí ! O dodržení zásad, vše doložit. Zcela primitivní a samozřejmý postup u uchazeče - O funkci ministra ! Za normálních okolností si jde otevírat svou soukromou ordinaci, nejlépe na vesnici ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik