Diskuse

Máslo story

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Důchodci opravdu musí být mimo, protože špatně vidí, prsty se třesou... :-(:-(:-(

0 0
možnosti
GG

Tak takhle daleko ( naštěstí) jsme my v Itálii ještě nedospěli. U nás pořad ještě vládne věrnostní kartička zákazníka. V mnoha obchodech, když ji zrovna u sebe nemám, stačí i telefonní číslo, nebo mail.

3 0
možnosti
JM

J50a63n 18M22a51r11e52k

7. 7. 2022 16:15

U nás v Kanadě na vás také chtějí věrnostní kartičku...kolikrát jsem jí zapoměl doma nebo v autě, které bylo zaparkováno 'miliony' km od obchodu. Co kešírka udělala? (Ve všech případech), odběhla někam a použila nějaké magické číslo a produkt jsem dostal za inzerovanou cenu.

4 0
možnosti
ZP

Lidl nemá plastové kartičky a tak jsem manželovi svůj QR kód vytiskla v tiskárně, vystřihla do velikosti běžné platební karty a dala do průhledného obalu, a manžel to v Lidlu běžně používá, QR kód funguje i se slevami, když aktivuji kupóny.

2 0
možnosti
ZS

A zda-li jste se také podívala i na datum spotřeby. Většinou je to pár dnů. Já vím, že to máslo bylo někde v mražáku a v mrazicím voze putovalo do obchodu, ale v tom mražáku bylo bůhvíjak dlouho a k čerstvému máslu to má hodně daleko.

Jinak souhlas s nenápadným tlakem na aplikace do mobilu, manžel si kupuje jahodový džus - bez aplikace 59, s ní 36. Mají to dobře zavedené. Dokonce, jak jsem zjistila, i účtenku máte v aplikaci. A já byla "naštvaná" na lidi, co odejdou od kasy, postaví se doprostřed cesty, opřou o vozík a čumí do mobilu. Teď už vím, že si jen kontrolují účtenku. ;-D

0 0
možnosti
MK

Jestli se jedná o aplikaci Lidlu, jak zde někteří píší, tak doufejte, že vám bude fungovat pořád. Hlavně u pokladny. Já ji po 2 měsících odinstalovala, neboť vždycky u pokladny, když jsem ji hodlala použít, byla samovolně odhlášená. A každý si sebou tahá do obchodu heslo, že? Nehledě na to, že při instalování po mně vyžadovala heslo jako do atomové elektrárny. Kombinace písmen, velkých, malých, číslic, znaky... Stačí kouknout na recenze, co je to zač.;-D

0 1
možnosti
Foto

Mne funguje je bez problémů.

A normální člověk si hesla pamatuje s nevzsdnecslozitevto nevyžaduje.

Proč hloupě lžete

0 1
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale pokud vím na každém letáku je to napsáno, že to platí s aplikací. Takže od počátku je to o tom, že por ́řádně nečtete nabídky.

Obchod vám prostě nabídne nějakou slevu za to, že si nainstalujete jeho aplikaci a může vám tak nabízet další slevy a akce a ano samozřejmě předpokládají, že vás nalákají k tomu abyste u nich nakupovala častěji a tím se jim to vyplatí.

Ale nikdo vás přeci nenutí vzít si 120 kč (sleva je na max 6 másel takže 6x20Kč) výměnou za instalaci aplikace.

A mimochodem zrovna u Lídlu se s tou aplikací ušetří opravdu velmi výrazně. Jsou tam velmi dobré slevy. Pro naši 7 členou rodinu ušetříme řádově 1000-2000 měsíčně díky té aplikaci takže já si fakt na ni nestěžuji.

Nechci srovnávat Lídl cenově s jinymi supermarkety protože ostatní kromně Penny mám daleko. jen konstatuji, že ta aplikace se pro ty co nakupují v Lídlu velmi výrazně vyplatí. Je to vlastně taková věrnostní sleva.

PS. Nejsme žádnými otroky informačních technologii. naopak ty technologie nám poskytují spoustu svobody navíc. Svoboda totiž začíná tím, že máme informace a můžeme se tak rozhodnout-v tomto případě se můžete rozhodnout zda si aplikaci nainstalujete nebo ne. Nikdo vás nenutí.

4 0
možnosti
DK

Jsem ráda, že důchodci při takových akcích jsou v podstatě mimo, protože: málokdy tahají mobil jako kočka koťata...pro mnohé jsou aplikace složité...a tak na ně nelze házet vinu, že máslo jim vykoupili důchodci...Pěkný denV

4 0
možnosti
PK

Na systému LIDL mi vadí že pro "důchodce" nemá klasické karty. I to neustálé nabízení slev v korunách je otravné - dostanete 100 Kč když koupíte za 500, 1000.

0 1
možnosti
Foto

Tak za to by mi to máslo nestálo:-P

4 0
možnosti
PD

"neuznávám konzumní způsob života..." a proto jsem vyrazila za máslem ve slěvě

13 0
možnosti
Foto

Aplikace do řetězců mám skoro všechny. Ano, prozrazujeme jim tak svoje spotřební chování a ony tak mohou nastavovat ceny a objem zboží optimálně pro každého z nás. V ekonomii se to nazývá absolutní cenová diskriminace a každý, kdo něco prodává, o tom sní. Prodá každému zákazníkovi zbží přesně za nejvyšší cenu, za jakou je ten který zákazník ochoten je koupit.

Aplikaci jste si aktivovala jenom jednou a příště už máte všechny slevy jako na dlani včetně těch, o tkerých se dovíte jen v této aplikaci. je to tedy vzájemně výhodný vztah.

Na rozdíl od veřejné sféry, tedy i od školství, ve kerém pracujete, nemůže soukromá sféra prostě jen každého 10. den v měsíci natáhnout ruku, aby jí stát zaplatil. Musí se setsakra snažit, aby si na provoz a mzdy vydělala. I v malých městech je supermarketů několik a pro lidi je snadné obejít si Billu, LIDL, Kaufland i Albert a utit je tak, aby ceny měly nízko.

O to nesmyslnější je diskuse, kterou vedou populisté o vysokých maržích a týrání českých zákazníků. Mimochodem, letos jsem ještě nekoupil ani litr mléka s cenou vyšší než 12,90.

1 0
možnosti
PK

Není mléko jako mléko ale spíše levnější LIDL prodává plnotučné "čerstvé" za 22,90, trvanlivé také za 12,90 není, tuším 21,90. Ceny mléka se zvedly jako vše ostatní.

Rentabilitu LIDLu typuji daleko nejvyšší, podstatně vyšší obrat na pracovníka nebo plochu, nejvyšší intenzita práce, fakt je, že platí daleko nejvíc.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik