Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápu, že pro vás je to něco jako umělecká tvorba. Mně však vaše povídky připadají jako za vlasy přitažená Černá kronika.

Pokud bych měla váš výplod vzít vážně, tak asi matka udělala někde ve výchově chybu...

0 0
možnosti
SK

Tak teď už přijdou na řadu drogy, řekla bych. A nebo taky může být strašidlo v tom. Ovšem kdyby to bylo s tím klukem, co bude mít hospodu, tak si myslím, že by aspoň holka a dítě byly finančně zabezpečeny, když už nic jiného.

1 0
možnosti
JK

Na kadeřnici se běžně dělají přejímačky, takže není pravda,že tam vemou každého

0 0
možnosti
Foto

Když jsem před 17 lety vycházel z devítky, tak nikdo na učební obor přijímačky nedělal, už tehdy chtělo hodně dětí raději na střední školy....natož dnes.

0 0
možnosti
Foto

Paní Heleno, poklona veliká. Jak ty svoje trable umíte ztvárnit. Jste pravdivá. Něco podobného asi zažívají mnohé ženy, když zůstanou s dcerou samy. Ale všeho do času. Ono se to nějak vyvine. Nechala bych jí jít na tu kadeřnici. To je poctivé povolání. Možná odtamtud po půl roce uteče, ale to nechci sýčkovat. ;-) Takže veřejná deflorace za námi, pořádně se nadechnout a jdeme dál!

3 0
možnosti
KT

To je povídka, ne životní zpověď.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,71
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik