Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu, jak to myslíte. Když člověk jede hromadnou dopravou, kterou všichni nemalou částkou dotujeme, tak by měl mít zajištěn hezký pohled na ženy? A na muže ne? Ženy by měly být štíhlé, sexy, opečovávané a ten zbytek osazenstva? Neměl by každý jeden z nás bez ohledu na to, jestli je muž nebo žena, dbát na to, jak vypadá?

0 0
možnosti
RM

tak já teda sockou jezdím denně každé ráno. Nosím kalhoty a velmi pohodlné boty a víte proč? Odpoledne totiž chodím z práce domů pěšky, a to dělá 4 km, abych to sedavé zaměstnání nějak vykoupila. Vaše opovrhlivost k lidem, které absolutně neznáte, nevíte co všechno v životě prožili a co je třeba po vystoupení z té socky čeká, je až zarážející. Absolutně nechápu jak můžete posuzovat lidi, které vůbec neznáte. Neznáte jejich povahu. Jste neskutečně povrchní. Jo a jinak já auto mám docela nové, ale tou sockou jezdím ráda, protože se dostanu včas tam kam potřebuji a nemusím řešit parkování.

3 0
možnosti
Foto

Autorka mne "vyprovokovala" k delšímu zamyšlení Já sockou nejezdím, ale občas použiju MHD nebo PID - Blog iDNES.cz

3 0
možnosti
Foto

Obvykle jezdím MHD se synem-ze školy, nebo na výlet. A opravdu si na tyhle akce neberu ani šaty, ani kostýmek. Jen ty obligátní džíny a mikinu, nebo triko.

A někdy si ráno jen sepnu vlasy do skřipce. Jsem to ale šmudla neupravená.

7 0
možnosti
Foto

Nejsi šmudla neupravená, od dob, kdy bylo nutné, aby žena na veřejnosti měla klobouček a rukavičky, fakt uplynulo hodně času. A ani tenkrát to nebylo běžné úplně u všech. Tohle vypadá jak záchvatovitá snaha vnutit všem jakýsi nesmyslný příběh z černobílých filmů pro pamětníky, které rozhodně nezobrazovaly realitu.

2 0
možnosti
Foto

Kde tím MHD, probůh, cestujete?

A jaký je pohled na Vás?

4 0
možnosti
Foto

J16a95n 61Š78i74k

12. 2. 2022 17:28

Už ten pohrdavý název socka o Vás něco svědčí. Jistě máte pravdu, stáváme se národem obézních, proč však soudit? Vy znáte všechny příčiny, které k tomu vedou, mimo obligátního: přežíráte se a máte to? Já třeba, ne. Každý opravdu nemůže být krásný a dokonalý, což je třeba můj případ. I kdybych se vydrhl obličej záchodovým kartáčem, bylo by to k ničemu. Taky se mi nelíbí móda tepláky a pyžamo do divadla či obchodu, ale třeba mladí lidé chodí moc hezky oblékaní. Snad až u některých na ty roztrhané rifle. Článek se mi nelíbí. Hezký den a pusťte si do duše trochu slunce

15 0
možnosti
Foto

Článek o čerpání septiku by se Vám také asi nelíbil. Bohužel, popisovaný stav příliš radostný není. Když jdu do Penny na nákup oblečen jako "na chatu", přesto si připadám jako manekýn.

A i když se na mé tváři zub času dost podepsal, tak se "lékárnice", prodavačky a pod. usmívají, přijdu-li. Očekávajíce nějakou hlášku.

Neb šaty a xicht nejsou všechno. :-)

2 0
možnosti
PK

Tak já už v MHD nelovím, ale fakt je, že už si tolik a často se spolucestujícími nepopovídáte ( a nemyslím jen pohledné ženy):-). Naposledy s Dánkou mého věku - zdáli se jí Pražané takoví smutní a proč prý nosí ruksaky na zádech - v Praze a okolí žádné hory nejsou ...;-D

1 0
možnosti
VH

Já ty lidi vozím, tak k nim jistě také patřím. Asi by nás to chtělo viditelné označit, aby ti ostatní věděli, s kým mají"čest". Rv

0 0
možnosti
JS

V podstatě s Vámi souhlasím, pouze bych z Vašeho příspěvku " Asi by nás to ...." změnil na "Asi by Vás...".

0 0
možnosti
IL

I56v43a95n43a 65L98a17n82c81e

12. 2. 2022 12:08

Vždycky jsem nosívala sukně, ale v USA jsem pochopila, že kalhoty jsou daleko lepší. Pokud jsou všude air conditionery, tak si k nim vezmete ponožky, ale k sukni těžko obléknete ponožky. A potom pokud si opravdu zvolíte nastřelené kalhoty, tak v nich vyniká daleko lépe postava, než v sukni. A pokud si ještě vezmete nastřelený top, tak to nemá chybu....:-)

0 0
možnosti
JS

Nevím, ale kalhoty jsou výhodné pouze pro ženy, které jsou kritické k vlastním nohám.

0 0
možnosti
JL

Jezdil jsem MHD v Praze téměř celý život a ženy a dívky tam byly a jsou všelijaké. Určitě nejde o nějaké ucourané žebračky, ale jsou to normální Češi. Někteří určitě jako autorka patří ke střední třídě, mají auta, ale nevyplatí se jim s ním po Praze jezdit. ...A ještě jedna poznámka: když se dívám na lidi, kteří vystupují z aut v jednom středočeském městečku u supermarketů, tak to je sbírka zjevně zdravotně pošramocených lidí. Mám na mysli seniory, vypadají, že by potřebovali nějaký příspěvek, ale ovšem vylézají i z drahých aut a pak pajdají a sunou se, jako před umřením, nakoupit metrák jídla. Ovšem že ne všichni. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik