Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Země velikosti a významu Česka, by měly být zadobře se všemi a když už ne zadobře, tak určitě ne "zazle". Co dělá Rusko tak moc špatného? Budeme-li porovnávat USA s Ruskem, tak si nemají co vyčítat a obě velmoci z toho vyjdou s remízou. Obviňovat prezidenta Zemana z náklonnosti k Rusku je jeho nepřátelům vlastní, ovšem pádné argumenty chybí. Stejně by se dal podezírat z podlézání USA, kde žadonil o státní návštěvu, ale ta by se mohla uskutečnit jen, kdyby Westinghouse dostal zakázku na dostavbu Temelína.

3 1
možnosti
JL

Jak vypada ta remiza mezi USA a SSSR? Porovnejte Nemeckou Spolkpvou Republiku a Nemeckou "Demokratickou" Republiku. Nebo jeste lepsi porovnani je Korea severni s Koreou jizni. To na remizu nevypada.

2 1
možnosti
Foto

I15v21a65n 18M18a87r55e74k

28. 7. 2019 13:08

Na třešně v marketech ve kterých cena neklesla pod 100Kč/kg, mě přešla chuť už dost dávno. . . . . Pochybuji ale, že by v té jejich drahotě měli prsty komáři. ;-(

2 0
možnosti
VV

Zkuste je za tu cenu cesat Ivane Marku. ;-D

1 0
možnosti
JN

J77o46s84e37f 13N27i65k19l

28. 7. 2019 9:04

..od třešní, které nikdo nechce, přes okurkový salát a okurkovou sezonu, ve které si do Zemana nikdo dlouho "nekopl", jste tu vy, aby jste to napravila a všem opět připomněla, jak "špatného" to máme prezidenta...Rv

3 3
možnosti
Foto

No ja nevím, rodiče oplotili chatu, když nám po pozemku se procházel kde kdo sem a tam.

0 0
možnosti
Foto

A co mandelinka bramborová? Pomohl plot?

A nebylo to s tím plotem právě naopak? Nebáli se rodiče, že jim utečete? ;-D

1 1
možnosti
DR

"Lidé jsou otrávení a o to asi Miloši Zemanovi jde."

Tohle bych trochu upravil. Otrávení jsou pouze ti, jímž leží Zeman v žaludku. Běžným lidem je tohle naprosto ukradené poněvadž mají jiné starosti.

9 0
možnosti
MB

Komunisté jsou jako vykradači hrobů! Ke spoustě toho - přišli zadarmo. Vedle Třešní, které zrály, je zde i Červená řeka! Není tajemstvím, že velkým kritikem, Falmera Filipa, je soudruh Skála! Již má i oslavnou píseň = Pod tou Skálou, kde proud řeky syčí a kde ční červený kamení ! (Žije ten, co mi jen srdce ničí koho já ráda mám k zbláznění). Helence stačí přebíhat od Alexandrovců do sídla - ÚV KSČM. Politických vězňů 9 111 21 Praha 1. Živnost zajištěna. Měly se uzavírat sázky - Kdo bude řečnit k 30 výročí 1989? Bývalý komunista z Hradu, či agent STB Bureš ? A vydrží oba vůbec do švestek ? ... :-)

3 2
možnosti