Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vzpomínám na svého prvního učitele angličtiny kiterý jako mladý za 1.republiky hodně cestoval. Anglie - když zapomněl kufr v restauraci tak druhý den tam spolehlivě byl. V Paříži - v jedné ruce držel lžíci a ve druhé kufr ... Dnes to asi i v Anglii je trochu jinak ...:-)

1 0
možnosti
MB

A nebo je možný, že se Čechům nic vracet nechtělo. Představa byrokratického vracení tisícovky, vyplnění x formulářů;-D ... nikdy nevíte

0 0
možnosti

Krade se všude. S těmi peněženkami to nemuselo být zcela objektivní. Dost záleží na tom, jaká místa pro jejich nastražení byla zvolena. Když jsem byl před pár lety v Paříži, jednomu členu našeho zájezdu šlohli v metru peněženku s doklady a všemi eury pro pobyt. A pořád se kolem nás potloukalo plno pochybných existencí.

2 0
možnosti
JK

A proč u nás nebyly tehdy cedule romové nekraďte? Jak to, že to v rakousku prošlo???

0 0
možnosti
RC

Tady v Izraeli se nebojím nechat venku vozítko s nákupy venku či kočárek s věcmi pro malého v parcích, když mi utíká :-).

1 0
možnosti
MK

Stačily snad dvě minuty, když se otočil, aby na to doplatil. Zmizel mu batoh s nákupem, který si zavěsil na nákupní vozík.

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756106

A přitom stačilo tak málo - upozornit tatínka, že batoh se nikdy na nákupní vozík nezavěšuje. Ani se nepokládá do vozíku. Když se cestuje MHD, nemít ho na zádech. Krade se všude, Česko není výjimkou. Netřeba z toho dělat vědu:-P

0 1
možnosti
OF

Já nekradu, u vás si moc jistý nejsem.

0 1
možnosti
JS

Neodevzdání nalezených peněz je pouze jedna z forem krádeží.

0 0
možnosti
KS

Já se Vám divím, že se z těch Čech neodstěhujete na Moravu, když je to tu tak strašné. Tady článek o zlodějích a jak se tu necítíte bezpečně, vedle zase článek o prznění češtiny... Máte to těžký život.

0 0
možnosti
JV

Drive si Fini nezamikali ani vlastni byty ci domy . Ovsem turistika hodne zmnenila.

0 0
možnosti