Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tohle řešení jen rozdmychalo a prohloubilo nevraživost mezi generacemi. Jsou důchodci, kteří nemohou dospat a v 7 už jdou do obchodu. Bez ohledu, jestli je akce nebo ne. Třeba i pro ty tři rohlíky a banán. Pak jsou důchodci, jimž zdravotní stav neumožňuje vstávat brzy, potřebuji delší čas na oblékání, hygienu, snídani a ti se vypraví do obchodu až v 10. A pak jsou důchodci jako já, ktera hlídám vnoucata/rodiče pracuji/, a dostanu se do obchodu dle okolností. Jezdíme nakupovat týdně , řešíme operativne dle možností. Btw. nemyslím si, že by důchodci oceňovali tato opatření, budou si stejně dělat po svém. Stačilo prikázat nošení rousek, ochrany v podobě šátku, šály... Jen to přineslo další problémy, jelikož vláda se domnívá, že všichni chodí nakupovat jen do řetězců a vůbec netuší, že lidé na vesnici nakupují jinak. Podobně se chová lékárna Dr. Max - vyzvala klienty, aby přednostně pouštěli důchodce, strhla se velká nenavistna slovní bitva, zejména od maminek, které se cítily ukrivdene. A chápu je. Většina lidí je ochotná pomáhat, ale nemělo by to být na úkor druhého. A opakuji, jsem důchodce. A teď do mě.

Btw. troufám ríct, že vy do důchodu nemáte daleko a že si tu nenávist ze strany mladších taky v budoucnu řádně užijete.

3 0
možnosti
PC

No, oni se tak chovají i lidé mladší. To nezáleží na věku, ale na CHARAKTERU člověka! Vidíme to i ve zdejších diskusích pod různými blogy - pokud tu šíří někdo zášť a zlobu, nebývají to zpravidla důchodci!

Váš článek je jako obvykle jednostranný a především jako vždy nenávistný. Rv

2 0
možnosti
Foto

každý má něco - někdo má orgasmus (viz Vaše předešlé články), jiné důchodkyně zase slevy, pocitově to vyjde nastejno

0 0
možnosti
KM

No, ale v některých případech, zvláště pak s rostoucím věkem, to druhé bývá pocitově mnohdy příjemnější a ještě člověk ušetří. :-)

0 0
možnosti

Rozdíl mezi důchodci a zbytkem populace je jen v tom, že důchodcům není líno přivstat si, aby byli v den akce první na "forhontě". Jinak, když si všímáte, tak v tyto dny je před hypermarkety mnohem více aut, než jindy a rozhodně to nejsou jen důchodci. Já tam po ránu nechodím, protože zboží mých priorit tam vydrží dlouho, ale byl bych blázen, kdybych nevyužil akci, kdy je za poloviční cenu Grant's whisky, "Tulamorka", nebo Nescafe Gold. A rozhodně si kvůli tomu nepřipadám jako nějaký obtížný hmyz.:-)

4 0
možnosti
Foto

Také cítím z článku pohrdání staršími lidmi. Nehezký článek to je. A copak akcí a slev využívají jen starší lidé? Dokonce i mladší lidé s dobrými příjmy rádi ušetří.

6 0
možnosti
Foto

Autorka očividně netuší, že zestárne. To pohrdání seniory je cítit z každé věty. Důchodci jistě "mají rádi slevy". Jednak mají dost času ale hlavně je k tomu nutí výše jejich důchodu. Z něj musí hradit nájem a vše ostatní, stejně jako aktivní část populace. Jen ty zdroje jsou možná třetinové. A také tam cítím pokrytectví. Obsahově chce autorka naznačit, že slevy jsou "pod její úroveň". Asi je na tom finančně jako Babiš a patří k těm, co za ni nakupuje služebnictvo (určitě i ve slevách).

8 0
možnosti
Foto

Vám připadá autorka jako nějaká mladice? Mě tedy opravdu ne.

0 0
možnosti
OU
KM

Jako penzista přijímám slevové letáky a akční zboží v nich jako dar z nebes.

A navíc mají i další využití neboť stále je ještě březen, o němž se říká, že za kamna vlezem. A slevové letáky mi tak poslouží i k zátopu a zapálení tříštěk v kamínkách.

To si snad mám ze svého důchodu navíc jen k tomuto účelu snad kupovat noviny, nebo dokonce Pe-Po?

...vždyť letáky k tomuto účelu poslouží dokonale a hlavně jsou zadarmo?

1 0
možnosti
PR

Je to marné, ale plynový kotel jsem letákem nezapálil.

0 0
možnosti
Foto

Některé husy jsou hloupé, ale na pekáči to nevadí...

6 0
možnosti
Foto

Vtipné! To je z vaší hlavy?

0 1
možnosti