Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, studovat zurnalistiku nemohl drive jen tak nekdo. K tomu bylo nutno byt obzvalste uvedomely a kladne posudky od domovnice az po OV KSC.

Podle toho take zpravodajstvi v ceskych mediich vypadaji. Ale snad pristi generace novinaru bude jina. Mozna budou studovat v zahranici, mozna jejich zdejsi ucitele prijdou na to, co nedelaji dobre.

0 0
možnosti
JP

Co takhle nechat na rodičích a na jejích životních zkušenostech, na co se budou dívat a čemu věřit. Jsem už taky starší, tak bych prosil, nedělejte z nás hlupce. Naší vaší TV, nevěřím ani dobrý den (ve zpravodajských pořadech), přesto se dívám na některé jiné programy, které dávají. Když už si jí musím platit.

0 0
možnosti
OH

Ano, to je argument jak stehno, když už ji musím platit! Koncesionářský poplatek 135 korun měsíčně! Takový prachy! Nejvíc nad tím lamentují lidé, kteří neváhají utrácet stovky korun za různé komerční televizní kanály, které nejsou ničím jiným než prodejci reklam s nějakou tou náplní pro ty blbce, co jsou ochotni se na to dívat. Já nevím, jak kdo, ať se každý dívá, na co chce, třeba celý den na reklamy přerušované nějakými megakravinami, ale přestěňte prosím fńukat kvůli koncesionářským poplatkům. Mně se ta naše ČT docela líbí.

0 0
možnosti

Nejhorší je asi to, když někdo věřil dřív všechno Rudýmu právu, tím spíš bude věřit všemu i dnes. kdy je vše pestřejší a v barvách;-D

0 0
možnosti
ZH

Jo, já jen tajně doufám, že NOVA, nebo někdo jiný odvysílá zpravu o výhodách skoku z okna pro slabé cukrovkáře. A že to tchán uvidí. Ten totiž taky věří úplně všemu, a snaží se mě pak přesvědčit, že to ani jinak bejt nemůže, když to bylo ve zprávách. Na veřejnoprávní zásadně nekouká, tam totiž všechny ty vraždy a bouračky zamlčujou. :-)

2 0
možnosti
Foto

Bohužel se takto poslední dobou bulvarizuje i televize veřejnoprávní. Jedno drama stíhá druhé. Bývá mi z toho smutno. Dívám se tedy jen někdy.

1 1
možnosti
TT

... Já televizi zavrhla úplně a je mi dobře...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik