Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

škoda zničené rostliny a je jedno, zda to tak provedl vandal, nebo údržba zeleně Vašeho města, placená z evropských dotací. Ve vánoční čas to zamrzí dvojnásob, ale chce to dát se nějak odreagovat - zapálit svíčku, dát si svařák abýt nad věcí R^

0 0
možnosti

Cituji z Vašeho blogu:

"Nabývám stále většího dojmu, že doba polistopadová přinesla obnažení lidských povah."

Podle Vašich blogů máte bezpochyby pravdu...Možná byste se mohla/měla zase zahalit.

0 0
možnosti
Foto

Víte, stromy fakt zbožňuju. Fascinují mě čím dál víc. Všemu kolem nich fandím. Ale vážně bych Vám přála mít v sobě podstatně méně hereckého umu Václava Lohniského z Kladiva na čarodějnice. Protože se dostáváme do fáze: Bojte se paní Vlachové když: jste sami, nemáte partnera, uklizenou předsíň, nesouložíte, nepopravili byste kulkou do týla nějakého ignoranta, co je mu líto dát za stromek a co ho uřízne na místě, kde to udělá jen nehorázné pako. Asi bych mu to řekla a nebála se ho zdaleka tolik jako Vás v ohnivém chrlení. Bohužel něčeho je moc. Promiňte.

1 0
možnosti
JK

To jste na tom stejně jako Miloš Zeman. Ten stromy dokonce objímá.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste nějaký prášek.

Ti vandalové si svůj zpackaný život vybíjejí na přírodě, ale Vy na nás, nebohých čtenářích. ;-D

0 0
možnosti

R^

Z počátku jsem myslel, že píšete o mstivém hradním staříkovi.

Ale ono to začíná v dětství. Rodiče nekrotí svoje děti, škola se bojí krotit své žáky, skautskou výchovu jsme téměř zničili, a tak vandalismus roste do dospělosti. Ničíme a ničíme. Proč? Proč nemáme vztah k přírodě ani k druhým lidem? Proč? Přestali jsme být obrazem Božím?

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik