Diskuse

Boj o dominanci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Dokud bude Zeman prezidentem nedojde k rozumnému řešení k vytvoření stabilní vlády vedené Babišem.

1 0
možnosti
MB

Jsou dvě alternativy vývoje.

1) Menšinová vláda s neomezenou - byzanskou podporou vlády hradu. 2) OLAF vyřkne verdikt - oligarcha a Faltýnek, jde o basy - Miloš nebude znovu zvolen. Bez současných protagonistů s Hnutím Ano je vytvořená vláda raz - dva ... :-)

0 0
možnosti
ED

Pane Králi, jaký kompromis máte na mysli? Jaký tedy neumí? Velká pr... by byla, kdyby (nepočítal jsem procenta zda je to možné, ale asi ano) vytvořili vládu ti zbylí dohromady v čele s Kalouskem a Okamurou či Filipem, s ministrem třeba informatiky Fialou nebo vlasatým nováčkem TOP 09 a něco by zbylo i na soc.dem. To bych se zprvu, ale jen zprvu, moc nasmál. Doufám, že podobný paskvil možný není. Nebo v demokracii vlastně jo. Jó ?

1 0
možnosti
PK

Možná že by Babiš dokázal více kdyby se choval jako Kaczynski. Stejně dominantní ale do vlády dal loutky. Včetně premiérské funkce. Bohužel ale takovou persónu k dispozici nemá, asi ani nechce. A pravo-levé pojetí politiky je docela moderní trend.

1 0
možnosti
ED

Co to je za blábolení? Jaké kompromisy? Vůči komu by se měl vzdávat legitimního práva být ministerským předsedou? Vždyť jeho partaj - což je vlastně on sám a jeho odborníci a příznivci získala skoro 30%? A jeho největší kritik nebýt zahraničních hlasů, kde možná ani nevědí co se tady děje, by se do parlamentu vůbec nedostal?

4 2
možnosti
JK

On mu nikdo nebere právo na sestavení vlády. Jenomže to právě je věc kompromisu, který on neumí. Pokud by měl přes 50%, pak by kompromisy dělat nemusel. Jenomže to naštěstí nemá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik