Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... Tak jako to udělali v Německu po druhé světové válce s nacisty ... tohle sebemrskačství se mně hrozně líbí. A přitom v TV běhá tolik dokumentů. V Německu příslušníci SS, dokonci i ti, kteří sloužili v koncentračních táborech, spokojeně dožili v docela vysokých funkcích u policie, členové NSDAP v ministerských křeslech v zemských vládách. Ještě před 15 lety jsem na vlastní oči viděl, jak starým Kriegskameraden létali pravice k nebi u hrobu generála Jodla. Takže, s tím vyrovnáním klídek.

1 0
možnosti

Tak se nám to tu nějak zatoulalo?

R^

Kolika lidem u nás nevadí, že je země rozkrádána?

Kolika lidem nevadí, že nám vládnou trestně stíhaní?

Jsme ještě schopni obnovit politickou kulturu u nás?

Jak ještě dloluho bude trvat než se zbavíme komunistické zátěže?

:-)

0 0
možnosti

:-)......Pane Šimku! Těm co volili ANO, ačkoliv věděli, že existuje kauza Čapí hnízdo, vadilo víc, že se tu rozkradly miliardy a nikdo to neřešil. Přišel Babiš, utnul to, proto ten řev. Lidé nejsou hloupí a krásných řečí už slyšeli dost a furt se jelo ve starých kolejích! !!!!!!

0 0
možnosti

R^

Kolika lidem nevadí rozkrádání našeho státu? Třetině?

Kolika lidem nevadí přední politici trestně stíhaní? Třetině?

Jak dlouho bude trvat, než začneme myslet s úctou k druhému člověku?

:-)

0 1
možnosti
Foto

Situace není tak tragická, aby bylo nutné dělat takové závěry.

1 1
možnosti
Foto

R22o38m29a79n 58K42o71z42e39l

16. 11. 2018 18:15

A proč by ho považovali lidi za spasitele? Jinak v autobusu jsem zaslechl paní, která říkala, že doufá, že to Babiš ustojí, že Fialu ani nemůže vidět. Netřeba nic dodávat.

2 1
možnosti
Foto

J55a46n 81Š93i44k

16. 11. 2018 18:13

Jsem hrdý Čech. Kvůli své rodině, svým přátelům, kolegům v práci a mnoha jiným šikovným a dobrým Čechům. Stejně jako kvůli kusu nádherné země a krásné přírody. Za to všechno mi stojí za to tady žít a milovat svou vlast. Kdo stojí momentálně v jejím čele a drží ve svých rukách moc považuji za krátkodobé a pomíjející věci, které jsou důležité. Mohu je všaj ovlivnit jen ve volbách a tím jak sám žiji. Můj vztah k vlasti proto premiér ani prezident ovlivnit nemůže.

2 0
možnosti
Foto

Já zrovna tak... Díky pane Šiku. ;-)

1 0
možnosti

Havel ani nebyl takový demokrat jako pletichar :-)))

1 1
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik