Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Keď tak rozmýšľam je to si najsilnejšia ľudská láska... Krásny blog. Deti sú náš poklad. Dnešný svet si mnoho ľudí idealizuje a snažia sa byť preto dokonalí - a tak nie sú výnimkou ani niektoré mamičky, ktoré vychovávajú svoje deti a nechali sa zlákať týmto fenoménom či ideálom ,,byť dokonalá/é“. Mnoho matiek si však neuvedomuje, že sú pre svoje deti zrkadlom a tak nevedomky posúvajú a odzrkadľujú svoje ideálne správanie svojim deťom.

1 0
možnosti
HO

Děkuji za krásný komentář. Ano, mateřství v sobě skrývá mnoho výzev a právě jedna z největších je vyrovnat se se svoji vlastní nedokonalostí.

0 0
možnosti
Foto

J25a70n 56Š82i39k

15. 11. 2023 9:31

Jen nedokonalé matky vychovávají dokonalé děti. Hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 13,30
  • Průměrná čtenost 447x
Narodila se v roce 1987 v Praze. Vystudovala Hispanistiku a Latinskoamerická studia na Univerzitě Karlově a dnes působí jako učitelka španělštiny na základní škole. Literárně tvořit se pokouší už od dětství, kdy její povídky mnohdy vyděsily i učitelku literatury. V té době byla přesvědčená o tom, že za konečnou stanicí metra existuje jiný svět a taky o tom psala. Dnes se drží více při zemi, stále se ale řídí pravidlem, že papír snese (skoro) vše.

Seznam rubrik