Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ještě dodatek:

Svět mužů je jednoznačně ovládán hrátkami s ženskou erotikou. Žádná askese ani feminismus nic pozitivního nepřinese! Erotika člověka ohýbá přirozenou cestou, askese a feminismu chce ohýbat násilím. a tomu se normální člověk příčí! :-)

0 0
možnosti

Milá Paní Sasová!

Vaše foto mluví o tom, že Vy světu vládnout nebudete.

K Vaší charakteristice bych dodal: Svobodu slova ano, ale svobodu lži v každém případě NE!

Bůh stvořil člověka jako muže a ženu. Jen hlupák si může myslit, že to přechytračí. Ježíš Kristus mluví nejen o úctě k Pravdě, úctě k druhému člověku, svobodě a spravedlnosti, ale také mluví o vzájemné službě! Muž poslouží ženě, žena poslouží muži, rodiče poslouží dětem, děti poslouží rodičům, soused pomůže sousedovi, sousedka pomůže sousedce... A máme tak možnost vytvářet společnost, ve které nám bude dobře. Boží království na zemi. Pokud si budeme vymýšlet hlouposti a vzdorovat tomu, jak jsme stvořeni, pak asi těžko můžeme najít štěstí, že? Vraťme se k Boží přírodě v nás!

:-)

1 0
možnosti
HS

Svobodu slova nelze ničím podmiňovat, jinak to není svoboda slova.

0 1
možnosti
JK

Také jsem četl sebeoznačení "špekulka" :-)

1 0
možnosti
MR

Zde jde ale o více jak stoletý vývoj, jež vlastně začal zrušením poddanství a pro ženy se začal otvírat prostor ve společnosti už od 1 světové války, kdy ženy nastoupily do fabrik, pak přišlo volební právo, právo na politické funkce, 2 světová válka a obrovský nedostatek mužů ve společnosti, až po zavedení hormonální antinkoncepce, kde už žena mohla rozhodovat o vlastním osudu, po pád ideologii až k pozitivní diskriminaci ... Ta naprosto selhala v období války na Blízkém východě a migračním exodu. Navíc přinesla jevy do společnosti jako multikulturalismus, genderismus ... Tisíce let jsme znali mužskou energii ve vládě a byl to věk expanzí říší, válek ale taky budování, technologii, vědy a dnes poznáváme energii ženskou, jinak vidí a řeší svět a věci. Navíc je to jen lokální a to v západní Evropě ostatní svět je na několika evolučních úrovních mužské energie, jež bude ve střetu s ženskou energii a projevy přichází z roviny kdy se rozpadají země třetího světa a to že se planeta klimaticky vyvíjí a navíc je velmi tvořivá a destruktivní ... Jsme v období blahobytu, kde se spíše řeší ideály než existenční problémy. Jinak řečeno doba si v tom udělá sama pořádek ...

0 0
možnosti
HS

"až k pozitivní diskriminac" Diskriminace je vždy jev negativní ať už jí dáme přívlastek jakýkoliv.

2 0
možnosti
Foto

No, neznám osobně žádné feministky, ale pochybuji, že by toto hnutí ovládly obézní ženy. :-/

2 0
možnosti
HS

Probém nejsou obézní ženy, to je jen příklad, problém jsou ženy, které místo aby se snažily vyhovět nárokům mužů (vzhledem, chováním, oblékáním.....), chtějí určovat mužům, co se jim má líbit, tj. nepřirozeně, direktivně přetvářet jejich nároky podle svých zájmů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Helena Sasová je ekonom se zaměřením na účetnictví a daně.

Je zakladatelkou a ředitelkou obecně prospěšné společnosti Celia - život bez lepku, která se věnuje problematice celiakie a bezlepkové diety. Je autorka edukačních brožur: Celiakie - proč někteří lidé drží bezlepkovou dietu a Celiakie, aneb jak se vypořádat s bezlepkovou dietou - manuál pro školní jídelny.

Je vyznavatelkou svobody slova, ať už jsou jakákoliv. Je zastáncem štíhlého státu, nízkých daní, svobody jednotlivce a respektu k soukromému majetku.

 

Seznam rubrik